3D TV Almak İstiyorum

Merhaba,

Bir yıldır 46 D 7000 kullanıyorum. Tavsiye edeceğim bir televizyon. Dahili HD uydu alıcısı var. Kutudan bir tane 3D gözlük çıkıyor. Fakat 3D olayı pek sağlıklı değil. Yani belli bir süreden sonra baş ağrısı yapabiliyor.
 
LG nin LW serisini de inceleyin derim. 32 inç ten başlıyor izleme mesafeniz 5 metreyi geçiyorsa en az 42 inç olmalı. 7 Adet gözlük çıkıyor gözü yormayan şarj derdi olmayan gözlükler. 2D görüntüyü 3D yapma özelliği yeterli. İnternette biraz araştırın fiyat ve teknik özellikleri hakkında çok bilgi var.

Benim aldığım 42LW5500 serisi örneğin 42LW4500 ile farkı internet bağlantısı olması....
 
samsung 40d6000 3d LED 200hz gayet güzel bir ürün, kendim kullanıyorum.
 
3D tv'ler arasında LG cinema 3D'leri tek geçerim. Görüntü derinliği daha iyi, aynı zamanda gözlük avantajlarından bahsetmeme gerek bile yok. Örnek seri isterseniz de 47LW570 olabilir.
 
hd film izlemek isteyeceksiniz elbet zaten o monitör ile normal film izlemek komik olur bunun için ses kodek çözücüsünde DTS olmasına aşırı önem gösterin yoksa sessiz sinema izlersiniz. led olarak samsung yada Lg plazma olacak ise panasonic alabilrisiniz plazmalar ledler ile aynı kalite ama yarı fiyata bulunabilir. tabi en son çıkan viera serilerine bakın.
 
valla bu 3d tv olayını almadan 1 yıl araştırdım.teknik konulara pek girmeden kısaca açıklamaya çalışayım.şuan uyduda 3d yayını yok sadece test var.3d film izlemek için 3d bluray veya multimedaybox alman gerekir.internetten film indiriyorsun %70 ini oynatmıyor şansa kalmış.sadece youtubede demolar var onları izleyebiliyorsun.tv ye gelince ben lg lw4500 aldım.basit gözlükleri var piyasada 15 tl ye satılıyor.tv yle beraber 7 tane hediye veriyor.diğer tvlerin gözlükleri pilli olduğundan çok rahatsız ediyor ve gözü yoruyor birde pahalı 100 dolardan başlıyor tanesi.2 boyutu 3 boyuta çevirme özelliği var ama normal 3 boyut gibi heveslenme olmuyor.bu diğer tvlerdede geçerli.tavsiye edermiyim evet televizyonumdan çok memnunum tavsiye ederim fiyat itibariylede uygun hemde led tv
 
marka olarak eğer amaç 3D ise Panasonic Neoplasmadan şaşmıcaksın. çünkü 3d derinliği en iyi veren tepkime süresi olmdığı için ve 600 hz taramada var. yeni nesil olanlarda sıkıştırılmış fosfor teknolojisi kullanılıyor. led kadar ince ve onun kadar az yakıyor isterseniz araştırın. GT serileri gayet iyidir. hoşçakalın.
 
LG nin Modellerini Düşünebilirsiniz.3 Boyutlu Düşünüyorsanız 2D to 3D Özelliği Olan Tv Ler Tercih Edilmeli.Dahili HD Uydu Alıcısı da Önemli.Bir de Televizyondan USb İle Film İzlemeyi Düşünürseniz Altyazı Büyütme Gibi Menü Özelliklerinin Olmasına Dikkat Edin.Dahili Uydu Alıcısı Olacaksa Kanal Tarama,Kanal Silme Menüleri Faaln Olsun.Benim Panasonic Viera Plasma Tv m Var Dahili Uydu Alıcılı, Kanal Menüleri Ayarlaması Sıkıntılı.TİVİBU ya da Extra Uydu Alıcısı Alacaksanız 250-300 TL Civarına Kaliteli HD,MKV Oynatabilen Harici Uydu Alıcısı Düşünülebilir.Plasmanın Kaitesini Henüz Yakalabilmiş Değil Led ler.Çok Güzel Led Tv ler Var Ama Onlar da Bayağı Pahalı.Marka Olarak LG,Phillips ya da Samsung Düşünebilirsiniz.

marka olarak eğer amaç 3D ise Panasonic Neoplasmadan şaşmıcaksın. çünkü 3d derinliği en iyi veren tepkime süresi olmdığı için ve 600 hz taramada var. yeni nesil olanlarda sıkıştırılmış fosfor teknolojisi kullanılıyor. led kadar ince ve onun kadar az yakıyor isterseniz araştırın. GT serileri gayet iyidir. hoşçakalın.
Ben de Viera Plasmadan Var.3D Özelliği Yok.Ben de Plasmadan Şaşmayın Derim.Led lere Göre Biraz Fazla Enerji Tüketebilir Ama Eskisi Kadar Yüksek Değilş Enerji Tüketimleri.

Ben deki Model TX-P42GW30 Viera Plasma
Kanal Menülerini Düzenleme ve Altyazı Boyutnun Ayarlama Konusu Dışınna Bir Sıkıntım Yok.Tavsiye Ederim
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
teknosada samsung smart tv şuan indirimde bakılabilir.. gayet ii bir tv bence.. herşey mevcut
 

Forum istatistikleri

Konular
129,007
Mesajlar
922,458
Kullanıcılar
451,221
Son üye
resul20

Yeni konular

Geri
Üst