Bu resimdeki görsele difençten önce bir kondansatör bağlaman ledin pırpır yapmasını önleyecektir
Daha almadım, ama ilk mesajdaki resimde olan 3v lık ledlerden düşünüyorum, genelde sistemlerde bu led kullanılıyor.Aynen öyle basit bir yapıya sahip fakat uzun süreli kullanıyorsanız silikon tabancasını görseldeki direncin gücü dayanmayabilir 0.5 watlık dirençle sorunsuz çalıştırabilirsiniz direkt faz nötr bağlantılarını yapacaksınız fakat bağlayacağınız ledin kaç volt ile çalıştığını biliyor olduğunuzu varsayarak bunu size söylüyorum.kolay gelsin
O şekilde kullanmanız için transformatör kullanmanız gerekli ve o da olmaz silikonu kullanamazsınızDaha almadım, ama ilk mesajdaki resimde olan 3v lık ledlerden düşünüyorum, genelde sistemlerde bu led kullanılıyor.
1 tane kırmızı, 1 tanede yeşil alacağım, birbirinden bağımsız olacak şekilde monte edeceğim.
Silikon tabancası anahtarlı, anahtar öncesine kırmızı ledi, anahtar sonrasına ise yeşil ledi bağlaycağım.
Böylece silikon tabancası pirize takılınca kırmızı led yanacak, silikon tabancasının anahtarını açıp çalıştığında ise yeşil led yanacak.
Böylece prize takıldığını ve açık olduğunu anlayacağız.
Bazen prize takıyoruz ama açmayı unutuyoruz, bazende kullandıktan sonra kapatmayı ve prizden çıkartmayı unuyoruz.
Bu hem aletin ömrünü kısaltıyor, hemde sinir derecede sağa sola silikon bulaştırıyor.
Daha almadım, ama ilk mesajdaki resimde olan 3v lık ledlerden düşünüyorum, genelde sistemlerde bu led kullanılıyor.
1 tane kırmızı, 1 tanede yeşil alacağım, birbirinden bağımsız olacak şekilde monte edeceğim.
Silikon tabancası anahtarlı, anahtar öncesine kırmızı ledi, anahtar sonrasına ise yeşil ledi bağlaycağım.
Böylece silikon tabancası pirize takılınca kırmızı led yanacak, silikon tabancasının anahtarını açıp çalıştığında ise yeşil led yanacak.
Böylece prize takıldığını ve açık olduğunu anlayacağız.
Bazen prize takıyoruz ama açmayı unutuyoruz, bazende kullandıktan sonra kapatmayı ve prizden çıkartmayı unuyoruz.
Bu hem aletin ömrünü kısaltıyor, hemde sinir derecede sağa sola silikon bulaştırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?