4-20 ma basınç transmeter 2 plc ye nasıl bağlanır.

Plc'lerin birinde boşta anolog çıkış var ise hem okuma işlemini hemde trasmitter den gelen girişi anolog çıkışa taşı ve anolog çıkış diğer PLC'nin anolog girişine bağla.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
arkadaşlar benim de bi sorum olacaktı sıcaklık transmiterim bir tane ve bununla iki sürücüyü kontrol etmek istiyorum ne dersiniz seri mi bağlayayım , çpklayıcımı kullanım yoksa bu sürücüler kendi arasında da analog cıkış ve girişlerinden habarleştre biliyormuyum. önemli olan aldıgım sıcaklık degerınız en az kayba ugraması..
 
Phoenix Contact'ın sinyal dönüştürücü ve çoklayıcılarını kullanabilirsi.Ayrıca PLC OLARAK NE KULLANIYORSUN . mesela s7-400 ün arka kısmında sinyal modifikasyon anahtarları mevcut ordan ayarlayacan. 2 veya 4 telli olarak ayarlayacan. ayrıca simaticten hardware de modül özelliğinden ayarlayacan.
 
phoenix te tek giriş 4-20Ma -- çift cıkıs 4-20Ma ceviriciler var. hem kendi içerisinde de izoleli , bu urunu kullanmanı tavsiye ederim...
 

Forum istatistikleri

Konular
129,537
Mesajlar
927,713
Kullanıcılar
452,136
Son üye
dogukand

Yeni konular

Geri
Üst