4.5V yerine 12V Adaptör Bağladım

Önemli olan dönmesi mi bilmiyorum henüz Yeni aldım beşiği çocuk nasipse Aralıkta doğacak. Yani kullanmadan bozdum

Hayırlısı ile doğsun . Allah sağlık versin .
Kısmet öyle imiş . her şeyde bir hayır vardır .

Almamış farz edin . Belki hediye gelir ( bebek dönence kiti )

 
Son düzenleme:
Link ürünlerine benzer ürünlerle dönmesini sağlayabilirsiniz .
Uygun ürünü !!! aramak .

https://www.hepsiburada.com/okul-store-okulstore-elektrik-ureten-mini-dc-dinamo-motoru-p-HBCV0000066XFI?magaza=EMİR HOBBY

https://www.hepsiburada.com/okul-store-basit-elektrik-ve-motor-deney-seti-ledli-p-hbcv000011vrhm

https://www.hobinoktam.com/urun/donence-muzik-kutusu
https://dijitalannee.blogspot.com/2017/05/donence-sorunsal.html

Ne kadar doğru bilmem .

Merhaba!

Sana da merhaba çocuğunu uyutmuş, anne kahvesi eşliğinde araştırmalar yapan anne, ve sana da merhaba her gün alışveriş listesini güncelleyen heyecanlı, hamile anne adayı!

*görsel alıntıdır

Bu yazımda çok tartışılan şu 'dönence' konusundan bahsetmek istiyorum.

O kadar renkli, o kadar sevimli figürlerden dönenceler var ki, insanın alıp hemen sepete atası geliyor, hatta bazıları direkt yatakla beraber satılıyor.

Benim de bebek alışverişi sırasında çok araştırdığım bir konuydu bu. Hatta park yatak kullanacağımız için o en renkli, en müzikli olanların park yataklara uyumlu olmaması, park yataklardakilerin çok basit ve renksiz olması baya canımı sıkmıştı. En iyisi kendim keçeden yaparım diye bile düşünmüştüm.

Efendim sonra başka başka başlıklarda okuduğum yazıların satır aralarında dönencelerle ilgili cümlelere rastladım, izlediğim uyku danışmanlarının videolarında söylediklerini duydum. Bu yazılar ve videolarda dönencenin kesinlikle önerilmediğini gördüm. Dönencenin de bir oyuncak olduğu, renkleri itibariyle bebeğin ilgisini çekeceği ve uykuya dalmasını zorlaştıracağı belirtiliyordu. Diğer yandan başka yazılarda ise dönencenin, bebeğin görsel algısını geliştirdiği, görme-işitme yetisini kuvvetlendirdiği, kendi kendine vakit geçirmeyi öğreteceği ve çalan müziğin bebek için bir rutin oluşturabileceğinden bahsediyordu. Kafalar karıştı tabi.

Yaptığım araştırmaları, okuduğum yazıları, anne tecrübelerini ve izlediğim videoları harmanladım ve şöyle bir sonuca vardım; evet dönenceler renkleri ve sevimli figürleri nedeniyle bir nevi oyuncak algısı yaratabiliyor bebek üzerinde, bebeğin uyuyacağı yatakta dönence bulunması bebeğin uykuya geçişinde ilgisini dağıtabilir ve uykusunu açabilir.

Işıklı olanlar ise bebeğin tek bir noktaya sabitlenmesine neden olur ki bu televizyon izlemesi ile hemen hemen aynı şeydir, bebeklik döneminde ışığa merakları malum, bu da beyin gelişimi için zararlıdır.

Dönencelerin avantajları konusuna gelecek olursak, evet uzanmaya çalışma sırasında kas sistemini geliştirebilir, evet müzikli olanlar görme-işitme yetisini geliştirebilir ve evet uzun süre ilgilenip vakit geçirmesini sağlayabilir bu da sizin kendinize zaman ayırmanız demektir.

Bu avantajlar için dönence almayı düşünüyorsanız dezavantajlarını göz önünde bulundurarak, tüm bunları sağlayan bir oyun halısı alabilirsiniz.

Böylece bebeğiniz yatakta uyunacağını, oyun halısında oyun oynanacağını da öğrenmiş olur.

Sevgiler,

- Dijitalannee -

Diğer görüş

https://www.annesininmelegi.com/beb...gaz-sorunundan-kurtulmak-icin-mutlaka-okuyun/
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…