Berlinnn
Üye
Merhabalar.
Sizlere danışacağım bir konu olacak.
Kumtel Elektrik ısıtıcı petek bulunmakta.
Tuşun arkadasındaki ayaklardan biri hep eriyip yanıyor. (Kahverengi faz olan sanırım)
Yeni tuş aldım 2 saat ısınabildim sonra tekrardan eridi.
Yanlış mı bağlıyorum bilmediğim için sizlere danışıyorum. Farklı bir bağlantı yapmayı denemedim çünkü bu konu hakkında bir bilgim yok sonuçlar tehlikeli de olabilir.
1 tane kahverengi kablo bulunmakta elektriği alan kablo sanırım
Hemen altına mavi kabloyu bağlıyorum nötr ya da topraklama sanırım
Diğer yana da altlı üstlü ızgaradan gelen kabloları bağlıyorum.
Hatta ilginçtir ki yine eridiğinde fişe takınca kapalı iken ışığı yanıyor. Açtığımda ışığı sönüyor ve tabii ki ısıtmıyor.
Normalde kapalı iken de açık iken de ışığı yanıyor. Bi elektrikçiden aldım anahtarı. Orijinali yanınca( orijinali ışıksız anahtar)
Sizlere danışacağım bir konu olacak.
Kumtel Elektrik ısıtıcı petek bulunmakta.
Tuşun arkadasındaki ayaklardan biri hep eriyip yanıyor. (Kahverengi faz olan sanırım)
Yeni tuş aldım 2 saat ısınabildim sonra tekrardan eridi.
Yanlış mı bağlıyorum bilmediğim için sizlere danışıyorum. Farklı bir bağlantı yapmayı denemedim çünkü bu konu hakkında bir bilgim yok sonuçlar tehlikeli de olabilir.
1 tane kahverengi kablo bulunmakta elektriği alan kablo sanırım
Hemen altına mavi kabloyu bağlıyorum nötr ya da topraklama sanırım
Diğer yana da altlı üstlü ızgaradan gelen kabloları bağlıyorum.
Hatta ilginçtir ki yine eridiğinde fişe takınca kapalı iken ışığı yanıyor. Açtığımda ışığı sönüyor ve tabii ki ısıtmıyor.
Normalde kapalı iken de açık iken de ışığı yanıyor. Bi elektrikçiden aldım anahtarı. Orijinali yanınca( orijinali ışıksız anahtar)
Ekli dosyalar
Son düzenleme: