4-borulu fan coil sistemleri

yokmu yardım edebilecek kimse.............
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Sn mdikenova 4 borulu fan cooler sistemini uygulamalı pratik gösterme olmaz yanlız bir stand şeklinde düşünülerek üzerine soğutma kompresörü,salamura tankı,sirkülasyon pompası ,eşanjörü,iki yollu vanası,termostadı,ısıtma kombisi,ve son olarakta çift selpantinli fancoler konulup tesisatı yapılarak yapılma ihtimali mevcut buda zor ve pahalı bir iş olduğundan kolay değildir.
 
4 borulu sistemlere göre 2 borulu sistemler masraf olarak daha ucuz sistemlerdir(2 borulu sistemler yazın soğutur kışın ise ısıtırlar.İki borulu sistem dememizdeki amaç budur.Genellikle işletmelerde 4 borulu sistem kullanılmaktadır.ısıtma hattında gidiş dönüş soğutma hattında gidiş dönüş bulunmaktadır. motorlu vanalar aklınızda olsun her zaman dönüşe takılır.Ve en önemlisi drenaj hattının eğimini vermektir.Teraziyle ticlerle asarken iyi ayar verilmesi gerekli.4 borulu sistemler aynı ayna hem ısıtır hem soğutur.Otomasyon sisteminde belirli set verilerek bu ayarlar yapılır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,812
Mesajlar
920,673
Kullanıcılar
450,905
Son üye
user111

Yeni konular

Geri
Üst