Suat_Korkmaz
Profesyonel Üye
Araya başka şeyler girdi. Pek vakit kalmıyor bu aralar. Kışa kaldı gibi.4. eksen projesi ne durumda abi ?
Araya başka şeyler girdi. Pek vakit kalmıyor bu aralar. Kışa kaldı gibi.4. eksen projesi ne durumda abi ?
Abi proje nasıl gidiyor zamanın oluyorsa projenin nasıl ilerlediğini youtube videosu yapabilirmisin?Araya başka şeyler girdi. Pek vakit kalmıyor bu aralar. Kışa kaldı gibi.
Merakla beklemedeyiz, şimdiden eline sağlıkMerhaba,
Frezenin BT30 spindle'ı biraz sorunlu. Şu an onu hallediyorum. Biter bitmez projeye devam edeceğim.
Merhaba KAYSERİ size nasıl ulasşırım cnc router mach 3 ile ilgiliHala yapıyorum. Eğer gövde kesimine başlamadan Cycloid biterse ve boşluksuz olursa onu kullanabilirim.
Yanlış kişiyi alıntıladınız.Merhaba KAYSERİ size nasıl ulasşırım cnc router mach 3 ile ilgili
Suat abi birşey soracağım cnc tornana 1.5kw servo ekledin galiba yeterli geldimi demir,çelik vs.işleyebiliyor musun?Tekrar merhaba,
4. eksenin modelini 3d yazıcıdan çıkartıp dökümhaneye verdim. Sfero metalden ne olur ne olmaz diyerek 2 tane döktürdüm. Bu hafta inşallah zaman bulabilirsem işlemeye başlamak istiyorum.
125'lik ayna takabileyim diye gövdeyi biraz büyük modelledim. Aslında 100'lük ayna da olur ama tornamda hep 125'lik aynalar kullandığım için böyle oldu.