verdiğim bağlantıdaki güç kaynağı cctv sistemler için yapılmış direk 12v akü bağlanıyor. ama ne kadarlık bir akü işimi görür bende bilmiyorum belki bir bilen çıkar diye konu açtımAyrıca solar şarj cihazı çıkışı 40-50 watt'a (4-5A) uygun olmalı. Bir de bu çıkışı DC12 volt'a regüle edilmesi gerekir.
Bağlantısı verdiğiniz UPS konusunda bilgim yok.
verdiğim bağlantıdaki güç kaynağı cctv sistemler için yapılmış direk 12v akü bağlanıyor. ama ne kadarlık bir akü işimi görür bende bilmiyorum belki bir bilen çıkar diye konu açtım
Akü nasıl bağlanıyor tarifini göremedim. Akü bağlanıyor olsa panodaki adaptörün dc12 volt üzerinde 12 volt aküyü şarj edebilecek gerilimde olması gerekiyor. Ayrıca akü için aşırı şarj, aşırı deşarj korumaları olmalı. Görselden her kamera için sigortalı bir güç/besleme kaynağı görünüyor. Üreticiden ayrıntılı bilgi alınmalı.verdiğim bağlantıdaki güç kaynağı cctv sistemler için yapılmış direk 12v akü bağlanıyor. ama ne kadarlık bir akü işimi görür bende bilmiyorum belki bir bilen çıkar diye konu açtım
mervesan firması ile görüştüm aküyü sarj etme akımı 500ma düşük amperdeki aküler için uygun bir sistem. Yüksek amper aküler için sağlıklı bir sistem değil. Ek olarak bir akü sarj cihazı ile kullanılırsa sistem çalışır.Akü nasıl bağlanıyor tarifini göremedim. Akü bağlanıyor olsa panodaki adaptörün dc12 volt üzerinde 12 volt aküyü şarj edebilecek gerilimde olması gerekiyor. Ayrıca akü için aşırı şarj, aşırı deşarj korumaları olmalı. Görselden her kamera için sigortalı bir güç/besleme kaynağı görünüyor. Üreticiden ayrıntılı bilgi alınmalı.
bende izledim bu videoları ama 100amper jel akü taktığımızda sistemin nasıl çalışacağı hakkında en ufak bir bilgi yok . mervesan firmasını aradım. Akü sarj akımı 500ma 100amperlik bir aküyü doldurması çok uzun sürecektir. Harici olarak bi akü sarj cihazı bağlasam ne derece sağlıklı olacaktır. Şu tarz birşey mesela. Solarlı sistemden dahamı mantıklı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?