400x600x200 pano

Abi sana EAE den fiyat alırım ama şuan gaziantepteyim. pazartesi fabrikada olacagım . Ben EAE MAKİNA da çalışıyorum belki indirim yaparlar
 
Selamlar... linkdeki panolarin neredeyse tamami dagitim kompanzasyon giris saati gibi isler icin kullanilabilcek tipte .
. Pano alirken yapilacak seyleri not edin hatta bi kartonla yapistirarak sizin olcunuzde hatta ic olculerini hazirlayip basit biz cizimle 2 boyutlu hale getirin ve buna gore alin derim.... tabi siz kendinize uygun olani bizden daha iyi bilirsiniz..
 
Bir şeyi ne kadar çok araştırırsam sonu hep boka sarıyor çünkü iyinin iyisini bulmak çoğu zaman kolay olmuyor. Sanırım sonunda araştırmaktan bıkıp ilk mesajdaki panoyu alacağım.
 
Cok arastirmak degilde karar vermek onemli karar vermede problem varsa action teksin olmuyoo... bide iyinin iyisi var ama optimum ve olmasi gerekeni yapma gerekli.. en azinda 100 de 75 oraninda
 
Pano fiyatı sacın kalınlıgına göre degişir içine conta sıkar.karton Ambalajlar satar EAE nin sacları 1.5 mm civarı.
çetinkaya 0.60 mm yapıyor conta yok. poşete koyuyor direk satış.
Tempa orta sınıftır.
Ama fiyatlar bunlara göre degişir
 
özel pano imalatı yapan firmalar var bunalrda istediğin kalınlıkta ve özellikte kendinde yaptırabilirsin marka panolardan daha uyguna yaparlar geçen gün ersoy panonun 180 tl.fiyatı olan bir panoyu başka bir firmadan 165 tl.fiyat aldım.
 
Arada 15 tl var Ersoy panonun imalatına çok girdim kaliteli yapıyorlar herşey punçta işleniyor. Ya sizin fiyat aldıgınız yer nasıl yapıyor kaç mm kalınlıgında bunlarda önemli.( Pano işi görerselliktir )
 
onlar da iyi yapıyor ben örnek olarak verdim tabi panoyu aldığımda bu fark daha fazla olurdu!bence benim sorduğum yerin panosu ersoy dan daha kaliteliydi çünkü daha önce panolarını kullandım boyası ve kalınlığı çok iyiydi!3 yıl önce aldığım panolar hala yeni gibi hiç pas yok!
 
Abi kontrplak uzerine direk vidalayarak yapabilirsin. Tamamen oturtup kullanimdan emin olduysan sonra cizip yaptirmak mantikli geliyor. Eger 4.eksen icinde kontrol ekleyeceksen yada olasi baska guncellemeler yapacaksan o zaman onlarida unutmamak gerek.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…