Gökhan Mutlu
Üye
Peki 4 tane tp4056 alsam bu 4 adet modülü en ucuz yolla nasıl beslerim? kendim 5v adaptör yapabilirmiyim. veya 20v çıkış yapıp bu 4 tanesini besleyebilirmiyim ( bu son söylediğim tamamen yanlış olabilir bilmiyorum o yüzden gülmeyin )bak şimdi bir tane 4056 alıyorsun ona bir de micro usb kablosu alıyorsun telefon adaptörüne bağlayıp 4056nın girişine takıyorsun sonra o pilde 5 çıkışlı soket varya 1 siyah 4 kırmızı (Siyah olan 1 numara olcak)onları 1 den 5e kadar numaralandırıyorsun sonra ilk pil için 1 numaraya tp4056nın - sini 2 numaraya +sını bağla şarj et sonra 2 numaraya eksi 3 numaraya + bağla ikinci pili şarj et onra 3 numara eksi 4 numara + bağla 3.pili şarj et daha sonra 4 numara eksi 5 numara + bağla ve 4. pili şarj et en ucuz yollu bu şekilde yaparsın tp4056 korumalı al 3-4 tl ye micro usb kablon vardır zaten 4 tlye şarj etmiş olursun
sen bms alsan bile 17 voltluk adaptör bulamıcaksın veya masraflı olucak en basit bu yöntemle yaparsın yanlış bir lafım varsa uyarın arkadaşlar beni bu aradad