4x18 kare armatürlere ampul dayanmıyor

4*18 2 ad mekanik balansla çalışıyorsa tavsiyem 4 ad 20 waat balans kullan

beyler 4*18 armatürler çoğunluk 36*40 mekanik balast kullanır tesisat yeni armatür malzeme kalite. benim genel olarak merak ettiğim şey şu voltaj 190*210 arası dalgalı örneğin 190'a düştü balast çıkışı 30 wat lara düşüp armatür tekrarmı ateşleme moduna düşüyor? eğer bu oluyorsa günde 50 ila 100 defa lambaları aç kapa yapma ile eş anlama gelir buda malumunuz ampulleri kafalardan karartarak keser. işyerini tam yük ölçtük 20 kw regülatör önerdik tuzlu geldi adama, bizde armatürleri taşyünle değişip led spot takmayı önerdik.
adamın kombi var led tv var dolaplar var yanarsa bizi ilgilendirmez artık biz uyardık.

Ustam aynı şeyi yazmayı düşünüyordum, telefondan çok zor olacağı için yazamamıştım. Ben de lambaların sık sık ateşlemeye maruz kalarak kenarlarının karardığını düşünüyorum. bu yüzden de starterler yapışık kalıp daima ateşleme pozisyonunda kalıyordur. Bu süreçte flaman telleri kararıp/kesilene kadar devam ediyordur.

cevaplayan arkadaşlar teşekkür ederim. konuyu sadece bir işyeri için açmadım sık rastlanan sorun ulduğu için açmıştım.
varyak veya dimmer ile denemesinide ayrıyeten yapacağım elimde yok şu an, konuyu inceleyen meslektaşlarımızada umarım işine yarar sonucu yazarım herkese kolay gelsin.

Forum istatistikleri

Konular
129,689
Kullanıcılar
452,395
Son üye
gkmeens

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri