TRiBaL
Üye
Merhaba arkadaşlar Dayım 5+1 ses sitemi gönderdi daha önce hiç kullanmadım evde duruyodu diyor evde pc ye takmak için hoporlörleri bağladım ve fişi taktım arkadanda şartelini açtım, bütün hoporlörden çok gürültülü bir şekilde cızıltı geldi sesi kısmaya çalıştım cızıltı kesilmedi ve ne pcden çalan müzikte nede usbden müğzik çalmıyordu kumanda çalışıyor tüm işlevler ekranda çalışıyor ama sadece aşırı derecede cızıltı var ve standby konumuna getirmeme rağmen gitmedi fişi çekmek zorunda kalıyorum makinenin özelliği radyo usb ve kart özeliğinin bulunması + sonradan fark ettiğim birşey daha var diz üstü pc'im ses sitemini fişe takınca usb hatası veriyor ve usb girişli klavyem mausum çalışmıyor bunun nedeni ne olabilir acaba ilgilene bilecek bir arkadaş varsa anlayan içinin tüm resmini çekebilirim.Malzeme geldiğinde sanki sıfır gibiydi herseyi poşetinden ben çıkardım dayımda daha önce hiç kullanmadık dedi garantisi yoktur dayıma geleli çok uzun zaman olmuş cevaplarınızı dörk gözle bekliyorum.