bir kontaktör bir röle ve birde zaman rölesi demiş bende aynı öyle yaptım zatencızım cok ıyı ama kontaktor sayısı sanırım 1 ad olarak yazılmıştı aynı devreyı ben tek kontaktor 2 zaman saatıyle yaptım ama sorudakı 1 adet role yazıyo ama kasıtlı olarak ne rolesi oldugu yazılmamış buda yalnış anlasılmara yol acıyor o rolenın ne oldugunu bır bula bılsek iş cözülecek te işte
Evet öyle yapmışsın da; Şu devrenin çalışmasını anlatı ver bir zahmet....bir kontaktör bir röle ve birde zaman rölesi demiş bende aynı öyle yaptım zaten
tebrikler iyi çalışma olmuşbir kontaktör bir röle ve birde zaman rölesi demiş bende aynı öyle yaptım zaten
şemaya dikkat etmiş olsaydın zaman rölesi her beş saniyede bir kendi kapalı kontağı üzerinden kendini resetliyor bir start stop gibi düşün açık kontağı start yapıyor kontaktörün kendi kapalısından ikinci beş saniyede mühürleme kontağına seri olan zaman rölesi kontağı stop yaptırıyor simüle edip görebilirsinEvet öyle yapmışsın da; Şu devrenin çalışmasını anlatı ver bir zahmet....
Yahu bir deli kuyuya taşı attı gitti, akıllılar çıkarmaya çalışıyor. Bahsedilen malzemelerle böyle bir çalışma mümkün değil.