5000-7000 TL bandında darbeli akülü matkap önerisi

einhel bu fiyata göre en iyi performans..
14 15 bandına çıkabilirsen milwake
22 23 bandında makita

yeni modelini bulma zaten, daha ne istiyorsun tetikten devir ayarı yapıyorsun . zahmetli ama olsun, madrende devir ayarlı (tork) olanlar çok mu yüksek kalite? sanırım 3 yıl önceydi bit tane traktör bosch matkaba denk geldim (delici/breyz) ne devir ne de tork ayarı var ama bileğin sağlam değilse delik filan delemezsin. işte makine onlar.

Arkadaşlar arkadaş ev kullanımı diyor. Hemen batarya yenilemek de gerekmiyor. Kafası da dağılmıyor. O kadar dandik değiller. Lütfen abartmayalım. Çoğu kaliteli markalar eski kaliteyi sunmuyor.

bosch gsb 18v-50 2adet 2ah+ exper hex 9 multiconstruction + impact bits lerle kullanıyorum zorluk cıkarmıyor biraz pahalı ama ihtiyaca gore toplandıgında o kadar cep yormuyor. ozellikle uçlar cok sık indirime giriyor.

Almışken kablosuz almak her zaman için avantaj olur.
Elektrik olmayan bi yerde veya elektrik olmadığı zamanlarda kullanmak,
Kablo uzatma karmaşına son vermek adına yine tavsiyemdir.

Son bir ihtimal şunu da sorayım 10.000'lere çıkıp bunu alsam dediğim işleri yapacak mıdır?

https://www.akakce.com/matkap/en-uc...0CB0LIwQF0rpwnNYEiChde6R_AQzVMJxoCbw8QAvD_BwE

Videoları arasında biraz gezindiğimde aşırı güçlü olduğunu görüyorum.

Tabiiki daha iyi olur sonuçta iyi bir markadır.
Şarjlı el aletleri alımınız devam edecekse belki ilerde başka ihtiyacınız olan bir ürün olursa aynı bataryalar la kullanırsınız diye ısrarla einhell tavsiye ettim.
Ama DeWalt olunca ve bütçeniz artınca artık ben çekiliyorum hayırlı olsun şimdiden

4lü bir set almanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Forum istatistikleri

Konular
130,305
Kullanıcılar
453,568
Son üye
mertr1907

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri