çakma ürün dert etme ama para senin sen bilirsin. altta arama, ürün sitesi(not found) , başka etiketlisine anlamda düşük
hocam hiç bu cihazları elinize alıp test etme imkanınız oldu mu? Yoksa çakma ayakkabı mantığıyla çakma deyip geçiştiriyor musunuzçakma ürün dert etme ama para senin sen bilirsin. altta arama, ürün sitesi(not found) , başka etiketlisi
https://www.google.com/search?q=exper+pro+4+lü+set&client=opera&hs=ztu&sca_esv=0aa61d4bfabb9d8c&biw=1457&bih=674&sxsrf=ADLYWIKKFeGxLPH9aqKqo_uXAEzYs6B_yg:1733242702688&ei=Ti9PZ97TKceMxc8PqtLmyQ0&oq=exper+pro&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiCWV4cGVyIHBybyoCCAMyBRAAGIAEMgYQABgHGB4yCBAAGAcYChgeMgUQABiABDIGEAAYBxgeMgYQABgHGB4yBhAAGAcYHjIGEAAYBxgeMgYQABgHGB4yBhAAGAcYHkivUlDZGliqLnABeAGQAQCYAeUBoAHpB6oBBTAuNS4xuAEByAEA-AEBmAIGoALrBsICChAAGLADGNYEGEfCAg0QABiABBiwAxhDGIoFwgITEC4YgAQYsAMYQxjHARiKBRivAcICDhAAGLADGOQCGNYE2AEBwgIYEC4YgAQYsAMYQxjUAhjIAxiKBRgK2AEBwgIHECMYsAIYJ8ICBxAAGIAEGA2YAwCIBgGQBhG6BgYIARABGAmSBwMxLjWgB4kr&sclient=gws-wiz-serp
https://www.experpro.com.tr/experpro-profesyonel-4-lu-set-exp-67
https://www.trendyol.com/power-blac...aslama-13mm-sarjli-darbeli-matkap-p-768655101
dip not : 48 veya 56 volt filan değil 18 volt ama kesinlikle çakma, bir aya kalmaz eline alır gezersin.
1- hoca değilim.hocam hiç bu cihazları elinize alıp test etme imkanınız oldu mu? Yoksa çakma ayakkabı mantığıyla çakma deyip geçiştiriyor musunuz
Bu ürünü bu fiyata kaçırma gerekirse ileride diğer hiltisiydi taşlamasıydı falan da alırsın gayet güzel kaliteli ürün. Arkadaşların bahsettiği çin malı ürünleri bizim elemanlara aldık 1 tanesi bile sağlam kalmadı hepsi bl motor kaliteli ürünler kimisinin şanzımanda dişlisi kırıldı kimisinin aküsü komple bozuldu kalanlar da 20 dk çalışamazsın. Tetiği bozulanlar mandreni dağılanlar falan.Son bir ihtimal şunu da sorayım 10.000'lere çıkıp bunu alsam dediğim işleri yapacak mıdır?
https://www.akakce.com/matkap/en-uc...0CB0LIwQF0rpwnNYEiChde6R_AQzVMJxoCbw8QAvD_BwE
Videoları arasında biraz gezindiğimde aşırı güçlü olduğunu görüyorum.
Sayın @Salih445 konuya nokta koymak istedim ama kusura bakmayın geri dönmek zorunda kaldım.hocam hiç bu cihazları elinize alıp test etme imkanınız oldu mu? Yoksa çakma ayakkabı mantığıyla çakma deyip geçiştiriyor musunuz
ustam, einhell çakma bir marka değildir. ama birinci sınıf bir makine de değildir. kullanmasını bildiğin sürece sana/bana uzun yıllar hizmet eder. elimde einhell dekupaj ve çivi/zımba çakma makinesi var. çakma makinesinden şikayetçiyim ama huyunu öğrendim artık sorun yok. einhell kötü demek bile yanlış olur.Sayın @Salih445 konuya nokta koymak istedim ama kusura bakmayın geri dönmek zorunda kaldım.
Einhell cihazlarım olur olmaz işte zayi olmasın diye bu 4 lü setten bende aldım güzelde kullanıyorum ama şimdi Allah için övmeye gerek yok
Övmelik bir durum yok. ben ne bu markanın bir çalışanıyım ne de reklam yapıyorum. Zaten marka önermediğimin farkındasınızdır. Arkadaş demişki normal ev kullanımı için, arada delik demire denk geliyor. Burada takılmanız gereken nokta şu, matkapla beton delmek mi sağlıklı darbeli hiltiyle mi? Yeri gelir bir parça demirin kesilmesi de gerekir, arabanın somununun sökülüp takılması da gerekir. Ev hali sonuçta. Bu ürünler bir ev kullanıcısı için son derece kalite ürünler. Çoğu çevremdeki ustalar artık ağır iş (hilti) gibi iyi işlem görmüş malzeme kalitesi gerektirmeyen ekipmanlarda çakma setlere yöneliyor.Sayın @Salih445 konuya nokta koymak istedim ama kusura bakmayın geri dönmek zorunda kaldım.
Einhell cihazlarım olur olmaz işte zayi olmasın diye bu 4 lü setten bende aldım güzelde kullanıyorum ama şimdi Allah için övmeye gerek yok
Aslında basit bir soru sordum ama cevabı bu şekilde detaylandırmanız onure edici.1- hoca değilim.
2- bunu değil ama eş değer benzerleri elimden geçti.
3- hangi marka olmayan cihazda akü voltajı 18 volt üzeri yazıyorsa bil ki, çakma.
4- video linkindeki ürünün sitesi nerede? 10 aylık video ve ürün. al eline ölçü aletini elindeki bataryanın voltajını ölç ve bana de ki 48 volt
5- ve bir malın çakma olması için onu kullanmaya gerek yok. okur yazar ol yeter.
6- bir de sor bakalım forumda kime borcum varmış ta yalan söyleyeyim?
7- elimde kullandığım elektrikli el aletleri senden daha yaşlı.
8- bu arada kaç tane batarya tamir ettin? kaç tane cihaz söktün? ben bana hediye edilen çakma bosch matkabı, karşı dükkandaki bobinajcıya yedek parça yapsın diye hediye ettim.
Övmelik bir durum yok. ben ne bu markanın bir çalışanıyım ne de reklam yapıyorum. Zaten marka önermediğimin farkındasınızdır. Arkadaş demişki normal ev kullanımı için, arada delik demire denk geliyor. Burada takılmanız gereken nokta şu, matkapla beton delmek mi sağlıklı darbeli hiltiyle mi? Yeri gelir bir parça demirin kesilmesi de gerekir, arabanın somununun sökülüp takılması da gerekir. Ev hali sonuçta. Bu ürünler bir ev kullanıcısı için son derece kalite ürünler. Çoğu çevremdeki ustalar artık ağır iş (hilti) gibi iyi işlem görmüş malzeme kalitesi gerektirmeyen ekipmanlarda çakma setlere yöneliyor.
Burada arkadaş deseydi ki, bana aktif kullanabileceğim, vidalama delme işi ağırlıklı çalışabileceğim matkap önerin, önerirdik. Ha tabi ev var ev var, evinin altında atolye işletiyorsa orasını bilemem
Aslında basit bir soru sordum ama cevabı bu şekilde detaylandırmanız onure edici.
1- bu şekilde bakarsanız benim hiçbir şeyimsiniz ama hayattaki yeriniz tartışılır.
2- sorumun cevabını bu seçenekte vermişsiniz.
3- Bu da ayrı bir genel kültür, teşekkür ederiz.
4- Ben bunlar orjinal diye diretmedim ki ölçü aletimi elime alıp size bir şey kanıtlayayım. Zaten ilk sayfalarda bu konu hakkında bir mesajım mevcut zahmet olmazsa gidip bakabilirsiniz.
5- Tamam
6- Buna gerek duymuyorum sağ olun.
7- Benim yaşımı nereden öğrendiğinizi bilmiyorum, size yaşımı lütfetmedim ama temennim inşallah sizin de yaşınızı geçerler.
8- yaptığım işleri sayacak kadar düşmedim, zaten sayısını merak ettiğiniz için değil küçümsemek için sordunuz o yüzden 5 bin de yazsam tatmin olmayacaksınız. Bu arada yaptığınız iyilik için teşekkür ederiz çok güzel yürekli insansınız.
Mustafa bey , aynı marka/serinin avuç içi taşlama modelini yazabilir misiniz? Teşekkürler.Merhabalar.
Yıllardır einhell power x change ürünlerini kullanıyorum.
TP serisi olan bütün cihazları profesyonel seridir.
Başkaları einhell i belki kötüler bilemem ama benim için bir sevda hikâyesine dönüştü.
8 adet 4 amper akü aldım aynı bataryalar 300 küsur ürüne uyum sağlıyor.
Eğer einhell düşünürseniz
TP CD 18/80 li i bl bu ürünü ve yanına 2 adet 4 ah starter kit alırsanız elinizde 2 adet 4 amper akü 2 adet 3 amper hızlı şarj cihazı ve kolunuzu bile kırabilecek güçte canavar gibi bir makina ya sahip olmuş olursunuz.
7 bine yaklaşan bir maliyet olur ve pişman olmayacağınızı umarım.
Ekleme yapmak zorunda kaldım ama aklınızda hep bulunsun duvar delmek heleki beton kiriş kolon delmek şarjlı vidalamanın görevi değildir.
Darbe özelliği olan şarjlı vidalamanın ömrü uzun olmaz ve marka çok farketmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?