500x500x250 ölçülerinde pano neden yok?

Bu mu?

Acaba Bison'un metal epoksisi daha iyi olmaz mı? (ray aparatının da metal olduğunu düşünürsek)

Aynen bu zaten aldığım. Metalmiş.. Dikkat etmemişim. Gerçekten iyi yapıştırıyor.

Bilmem.

Benim bahsettiğim epoksi imajdakinden. Özellikle alüminyumda çok kullandım. İyice sertleştikten sonra TIG kaynağı yapmış gibi oluyor.

Evet bundan da almıştım. Gerçekten kuvvetli ama bereketli değil. Az dökseniz iyi karışmıyor vs. Ben delrin için almıştım fayda etmemişti.

Bunları yapıştırmadan önce yüzeyini zımparalamak lazım. Üzerindeki kaplama nikel galiba.

@cevdetfaik
Aparatı raydan çıkarmak için kullandığın parça/kulakçık biraz kısa. M542'lerin boyu ne kadar bilmiyorum ama tam ortaya yapıştırırsan o kulakçık içerde kalabilir. Erişemezsin yani. Ya aparatı kulakçık dışarda kalacak şekilde konumlayıp yapıştıracaksın ya da kulakçığa ayrı bir parça ekleyip uzatacaksın. Belki kulakçığın deliğine bir tür ip veya tel bağlayıp sarkıtarak da kulakçığı çekebiliriz. Gerçi tel iletken ve serbest olacağı için sakıncalı olabilir (belki).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…