5847 NF buzdolabım sürekli çalısıyor

usta gecen gun servis geldi hic biseye dokunmadan fişi cekin ben pazartesi gelecem dedi gitti bu gun baska bi eleman gelmiş 6 adet parca getirmis bunları degıstırcem 140 lira dedi usta dedım hic biseye dokunmadan bu 6 parcanın arızalandıgını nasıl anladın ve bana giderken bunları degıstırcem bu kadar tutar dıye bısey demedın dedım neye dayanarak degıstırıyosun dedım abi haklısın diyor ben ustama soleyım o gelsın diyor bu kadar parcayı degıstırmesı normalmı usta ? bu parcalar evap kontrol kartı sensor falan

adam işini sağlama alıyor , arızalı sağlam ne varsa değiştirip geçeyim diyor :) bunu genelde ölçmeyi , arıza tespiti yapmayı bilmeyen tecrübesiz elemanlar yapar. size tavsiyem yetkili servisden yardım isteyin.
 
usta bunlar yetkili servis zaten ama neyseki ilk ustayı cagırdım arızalı parcaları gosterdi ve ona gore degistirdi oncekı elemanada baya kızdı ısıtcılar yerınde kabarmıs ve defrost yapmıyormus parcalar ucuz 2 lira 1,5 lira ama işçilik pahalı imiş bunu ogrendım bana 86 liraya mal oldu suan sorunsuz calısıyor kart saglammıs eger sorun devam etseydi kartı da degistircekti. saol usta gerekli bilgiler için.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,805
Mesajlar
920,637
Kullanıcılar
450,894
Son üye
Hakanrap

Yeni konular

Geri
Üst