koçlu Katılımcı Üye Katılım 30 Mar 2014 Mesajlar 445 Puanları 56 Konum İzmir 18 Eki 2017 #31 modysns' Alıntı: Sanırım bahsettiğiniz parametreler ve post oluyor Genişletmek için tıkla ... Olmuyor,motion control kartının sisteme adaprasyonu diyebilirim sistemin dinamiklerine göre parametrelerin ayarlanması diyebiliriz Moderatör tarafında düzenlendi: 19 Eki 2017
modysns' Alıntı: Sanırım bahsettiğiniz parametreler ve post oluyor Genişletmek için tıkla ... Olmuyor,motion control kartının sisteme adaprasyonu diyebilirim sistemin dinamiklerine göre parametrelerin ayarlanması diyebiliriz
mayacnc Üye Katılım 27 Ocak 2010 Mesajlar 311 Puanları 6 19 Eki 2017 #32 modysns' Alıntı: Adtech firmasına ait bir kart var. Ondan fiyat bekliyorum. Teklif alacaklardı kart ile ilgili. Istanbul ahşap isleme makineleri fuarına gittiğim için pek ilgilenemedim. Bugün dönüyorum. Fiyatı atmışlardır. Umarım çok yüksek değildir fiyat olarak. Genişletmek için tıkla ... Ben kullandim. Calisir ama keyifsiz bir kart.
modysns' Alıntı: Adtech firmasına ait bir kart var. Ondan fiyat bekliyorum. Teklif alacaklardı kart ile ilgili. Istanbul ahşap isleme makineleri fuarına gittiğim için pek ilgilenemedim. Bugün dönüyorum. Fiyatı atmışlardır. Umarım çok yüksek değildir fiyat olarak. Genişletmek için tıkla ... Ben kullandim. Calisir ama keyifsiz bir kart.