Merhaba 6 lı avize aydınlatma kumandasını münübüste kullanmak istiyorum. Araçta 4-5 farklı noktaya ışık çekeceğim. Bunları ayrı ayrı kumandadan açmak istiyorum. 6 lı kumandaya Aküden 12v giriş nasıl yapabilirim. Bunların içinde roleden önce 220den 12v ye dönen bir yer varmış. Oraya 12v takarsan çalışır dediler. Varmı bir yolu. Bilgisi olan yardım ederse çok sevinirim.
Merhabalar.
Bu konuda size yardımcı olmaya çalışayım.
Aynı durum benim başıma geldi ve bende bir abimizden yardım almak suretiyle yaptım.
Siz kumanda modülünü söküp kartın resimlerini düzgün bir şekilde buraya atın.
Kendisi de müsait olduğu zaman eminim cevap verecektir.
Sayın @serkan_48
Bir arkadaş içindeki köprü diyottan 12v verebilir kullanabilirsin dedi. Kendi öyle kullanıyormuş. Köprü diyottan 12v nasıl verecem. Fotoları detaylı atayım. Tarif ederseniz sevinirim
Bir arkadaş içindeki köprü diyottan 12v verebilir kullanabilirsin dedi. Kendi öyle kullanıyormuş. Köprü diyottan 12v nasıl verecem. Fotoları detaylı atayım. Tarif ederseniz sevinirim
güzel insan, kartın altını filan göstersen, @serkan_48 ustanın da dediği gibi kırmızı kapasitörün altını görsek, neresi 12 volt bilsek nasıl olur acaba. bu işler vites değiştirmeye benzemez. ölçmek lazım, görmek lazım, bilmek lazım. bizler buradan nerden bilelim 12 volt nerede diye?
o kadar heveslisin ver 220 yi, ölç 12 voltu bul tak.