Farklı motoru uydurmak zor olur yapabilecekmisiniz. Aynı ölçüde daha güçlü motor bulamazsınız. 12 volt motorları seri değil paralel bağlayacaksınız yine 12 voltta tam güçte çalışacaklar. 12 volt motorları seri bağladığınız zaman motor başına 6 volt düşer yarı devir/güçte çalışır.
Zor olur derken ebatlarından dolayimi zor olur diyosunuz? Ben motorun birini söküp aynı ebatlarda bir 12 volt aramayı düşünüyorum denk gelirse tabi gelmezse dediğiniz gibi DC DC regülatör alicam ama bu regülatörden 18V çıkış alsam motor başı 9v olsa karta zarar verir mi? Yada motorları yakarmi 3V luk fark
İyi geceler. 6 volt akülü aracıma 12 volt akü taktım 2 hafta oluyor güzel çalışıyordu fakat bugün motora turbo takılmış gibi hızlandı, kalkışlarda patinaj ile kalkıyor ve zıplıyor resmen .kumandalı model. İlk başta kart arızası diye düşündüm fakat bütün fonksiyonları çalışıyor. Bütün özellikleri aktif. Termik Sigorta arızası olabilir mi . Sigorta eleltriği iletiyor fakat başka arıza oluyor mu sigortada bilmiyorum , bilgisi olan paylaşabilir mi
İyi geceler. 6 volt akülü aracıma 12 volt akü taktım 2 hafta oluyor güzel çalışıyordu fakat bugün motora turbo takılmış gibi hızlandı, kalkışlarda patinaj ile kalkıyor ve zıplıyor resmen .kumandalı model. İlk başta kart arızası diye düşündüm fakat bütün fonksiyonları çalışıyor. Bütün özellikleri aktif. Termik Sigorta arızası olabilir mi . Sigorta eleltriği iletiyor fakat başka arıza oluyor mu sigortada bilmiyorum , bilgisi olan paylaşabilir mi
Sigorta nedeniyle bu durum olmaz. Normalde devri kontrol eden ne ona bakmak lazım. Devir kontrolu varmiydi araçta? Yoksa sabit hizlami hareket ediyordu?
Devir ayari yoksa aku değişiminden dolayı hızlanması normaldir.
Sigorta nedeniyle bu durum olmaz. Normalde devri kontrol eden ne ona bakmak lazım. Devir kontrolu varmiydi araçta? Yoksa sabit hizlami hareket ediyordu?
Devir ayari yoksa aku değişiminden dolayı hızlanması normaldir.