63 amper priz ve fiş bağlantısı

Blackladox

Üye
Katılım
9 Ocak 2010
Mesajlar
28
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar sizden ricam ekte resmini vermiş oldugum prizin ayaklarının bağlantısı
sormak istiyorum.L1.L2.L3 notr . topraklama

zaten 5 ayağın yeri belli.Ancak en ortada pilot yazan bir ayak var o nasıl bağlanıyor bilemiyorum.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
sana 3 faz nötr ve toprak lazım başka bir bağlantıya gerek yok slm
 
Şu daha açıklayıcı. Pilotla bir işin yok üstadım.
 
Eyvallah Teşekkür ederim.Ancak madem pilot ile işimiz olmayacak.Neden fiş bağlantılarında var.Yani görevi nedir veya ne için kullanılır ?
 
Yüksek akım taşıyan fiş ve prizler yük altında çıkarılıp takılmaması ve elektriksel kilitleme sağlamak için pilot kontak kullanılır. Onun için yük altında çıkarıp takmamaya özen gösterin. Saygılar...
 
Sadece waterproof IP67 prizlerde pilot pin olduğunu gördüm. Sanki fiş-prizin merkezleyerek tam geçmesi ve sıkı bir bağlantı için tasarlanmış bir ayak. Elektriksel bir bağlantı söz konusu değil.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,831
Mesajlar
920,835
Kullanıcılar
450,922
Son üye
yusuf4141.

Yeni konular

Geri
Üst