7 cm çapında motor monte aparatı

Suat_Korkmaz

Profesyonel Üye
Bu alete ne deniy bilmiyorum. Bosch marka spindle motoru Z eksenine monte etmek için bir aparat arıyorum. Motor ölçtüğüm kadarıyla 7cm çapında. Uygun aparatı nerede bulabileceğim konusunda yardıma ihtiyacım var arkadaşlar.

Teşekkürler,
Suat

Sağolun. Tam olarak aşağıdaki gibi bir aparat arıyorum. Tek bir yerde buldum fakat fiyatı 69 dolar. Daha makul fiyata bulabilirsem güzel olur.

BC_tool_holder.jpg

Sağolun. Tam olarak aşağıdaki gibi bir aparat arıyorum. Tek bir yerde buldum fakat fiyatı 69 dolar. Daha makul fiyata bulabilirsem güzel olur.

Malzemesi alüminyum mu yoksa delrin mi acaba?

Aslında yapılır yada yaptırılabilir. Yanlız sitesindekiler delrin gibi geldi bana, Herhangi bir freze CNC de kolayca işlenebilecek malzeme fazla bişeyi yok gibi.
Türkiyede bulmak baya zor olur. Bence yaptırmayı yada kendin yapmayı düşünmen lazım.
Ben kendi spindlem için 30mm mdf den keseceğim, daha sonrada alüminyum keseceğim bakalım havalar düzelirse.

Malesef çevremde bunu yaptırabileceğim kimse yok. Henüz kendi makinem çalışmadığı için de kendim yapamıyorum.

Teşekkürler,
Suat

Malesef. Hesapladığım kadarıyla bağlantı çapının 70mm olması gerekiyor. Teşekkür ederim Turgut.

Forum istatistikleri

Konular
129,806
Kullanıcılar
452,608
Son üye
murat620

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri