arkadaşlar hepinize selamlar benim sorunum 72 Ekran tv nin görüntüsü bulanık yazıları zor okunuyor sanki üzerine su dökülmüşgibi ekranda netlik yok yardımlarınızı bekliyorum hepinize tekrar selam ederim
eht de 2 adet ayar kısmı var netliği oradan yapabilirsiniz ama çok dikkatli ve güvenlik önleminizi alarak tabi uzun seramk yada plastik ayar tornavidaları olabilir.
eht de 2 adet ayar kısmı var netliği oradan yapabilirsiniz ama çok dikkatli ve güvenlik önleminizi alarak tabi uzun seramk yada plastik ayar tornavidaları olabilir.
bırak dikkat etmesin. az çarpılsınlar.
neden diyorum?
çünkü orda kare dalga düşük akım var. dilinle tutmadığın sürece tehlike arz etmez. sadece anneeeeee diye bağırtır. bu sayede eli yanan çocuk misali daha dikkatli ollurlar. 220 v ye karşı nasıl davranmaları gerektiğini bilirler
insanın bazen eşref saatımı eşşek saatımı oluyor bıraz gulumseteyım arkadaşları geçen ay artvıne gıtmem gerekıyordu eskışehırden hanımla bilet aldık ötöbuse gıderken evde kullanmadığımız vestel 72 Ekran tuplu tv goturelım köyde işe yarar komşulara verırız enazından:Ş) eskışehırden otobuse yukledık artvınde ındı köy servısı şoforu arabanın tavanı bagaj oraya çıkardı ama allah var içime doğdu bu tv buradan duşer dıye hatta şoforude uyardım çıktık köye gıdıyoruz tunellerden geçtık yol kaymak gıbı köy yoluna donduk hem rampa hemde yollar bozuk 2 km gıttık arkadan gumm dıye bır ses bizim tv yol ortasında plastık karkas dağılmış ama Elektronik kisimlarda sorun yok gıbı abı bunu goturelım gerek yok dedıysemde dınletemedım mahallede el arabasının uzerınde bır meyve kasasına koyduk inanmıyacaksınız fişini taktım çalıştı ama tv nın ayakta duracak tutunacak ayağı yok en sonunda benı dinledıler yınede dınlemıyeceklerdı kullanacak kişiye yenı televızyon alcam dedım çopluğe ıteledıler olan benım yenı Lcd tv ye oldu benım çalışma odamdakı tv yı gonderdım artık:İ)