80 KW kompanzasyon panosu fiyat

durcan78

Üye
Katılım
4 Mar 2012
Mesajlar
40
Puanları
1
ortalama 80-100 KW arasında 18 KW lık 4 motor ve bi kaç aydınlatma lambası olan tesise kompanzasyon panosu yaptıracağız ortalama montaj dahıl ne tutar?
şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Kullanılan güç kontrol rölesi ve elektrık sayacının markası ne olabilir benim kendi araştırmam boş kompanzasyon panosu 350 tl den başlıyor. Güç kontrol rölesi 300 tl civarından başlıyor. Akım trafoları, bara, K otomatlar,Kondansatör falan derken yaklaşık 2500 tl malzeme tutuyor. Ben RGR'ni entes RG3-12 serisi 3 faz akım trafosundan beslemeli diye hesap etmiştim.RG3- 12 C gereksiz mi olur?
 
Son düzenleme:
açıkcası RG3- 12 C ü nerede kullanacağına bağlı, tesis nedir ?
 
sistemde sadece 4 adet motor varsa bireysel kompanzasyon yaparsan daha ekonomik olacaktır. Kullanacağın malzeme ise 4 adet kontaktör ve 4 adet motorun gücüne uygun kondansatör olacaktır.
 
mantıklı ama sistemde şimdilik bunlar var diyelim. Tahmini 60kwar civarında bir güç olacak sonuçta artı bireysel kompanzasyondan düzgün verim alınabilir mi şüpheliyim.
 
açıkcası RG3- 12 C ü nerede kullanacağına bağlı, tesis nedir ?
marangozhane benzeri biyer. Ben daha önce büyük güçte bi kaç yerin takip ve bakımını yaptım ama bu düzeyde küçük tesis için sıfırdan pano oluşturmadım.hazır pano alıp sisteme takmayı düşünebilirim ama biraz uzakta kaldığım için kendim yapmayı ve bilgilerimi tazelemeyı de düşünüyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,183
Mesajlar
924,001
Kullanıcılar
451,541
Son üye
hyo23

Yeni konular

Geri
Üst