ABB acs310 sürücü

Katılım
4 Haz 2009
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
44
Arkadaşlar,

Bir su soğutma kulesi fan motoru için sürücü giriyorum ancak su dönüş sıcaklığı ile orantılı fekansta çalıştırmak istiyorum, kullanılacak sıcaklar sensör tipi ( boru devresinden ölçüm alacak ) ne olmalı ve ölçtüğü sıcaklığı parametrelerde nasıl gireceği konusunda yardım istiyorum.

su dönüşü 25 derece altında calısmasın
35 derece ve üstünde olduğunda max 40hz olsun

25 ile 35 arasında sıcaklık artışına oranlı 20hz ıle 40 hz arasında calıssın ısterim, yardım lütfen....
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
sıcaklık kontrolu için PID kontrol cihazı kullanman lazım. PID alarm kontağını 25 derceye ayarlayıp sürücüde start olarak kullanacaksın. cihazın 4-20mA çıkşını sürücüde refarans olarak kullanırsan basit bir şekilde çalıştırmış olacaksın.
 
öncelikle cevap için tesekkur ederim,

daha once siemens micromasterlardan kullanıyoduk mantık aynı bir sorun yokda bu 310 serisinde girilen macrolarda kafam karıstı 7-8 tip var ama uygulamam hangisi uygun onu secemedım acıkcası, sanırsam servisten yardım almam gerekecek ilk kurulum ıcın veya daha once 310 kurulumu yapmıs bırı yardım edebılırsede memnun olurum, tesekkurler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…