ABB nin ACS55-01-023A-4 sürücünün devir sorunu

Ambitious

Üye
Katılım
13 Ara 2008
Mesajlar
190
Puanları
1
5.5 kW , 2810 rpm , 10A lik motorun devrini artırmak istiyorum.102 ve 139 ncü parametreler 2983 ayarlı.Neyse.Bunun devrini rpm den veya frekanstan ayarlamayı nasıl yapacağım.İnternetten kitabını budum ama parametreleri yok.İlgilenenlere teşekkürler.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Benim bulduğum acs55 kullanma kılavuzuna göre üzerinde bir tane potansiyometre var.Oradan frekans artıtrımı yapılıyor.O kullanma kılavuzunu olduğu linki ekliyorum belki yanlış sürücüdür tam emin olamadım.Çünkü benim bulduğum sürücüde ekran ve parametrelerinden çok dip swtichler ve potlar var.

Sürücü Dökümanları
ABB Component Drives - Machinery Drives (Low Voltage AC Drives)
 
İyide siemensin kataloklarında o kadar güzel anlatmışlarki , tüm parametreleri açık açık anlatmışlar.Bu ABB yi sevmedim
 
Bu ürün çok basit kullanımlar için olduğundan fazla üstünde durulmamış kendi kanitimce.Ama acs350'nini kullanım kitapçığına bakın orada da her nokta en ince ayrıntısına kadar verilmiştir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…