Konu Sah ibrahim_g Üye Katılım 24 Eki 2010 Mesajlar 340 Puanları 31 5 Mar 2022 #11 tamer_gs' Alıntı: Daha geniş yorum yapabilmek için bahsi geçen kartın ön ve arka yüz fotosunu gönderme imkanınız varmı? Genişletmek için tıkla ... Dün çektim bu resimleri. Bugün işyerinde değilim. Beyaz halka içine alınmış kablo diğer karttaki beyaz halka içine alınmış noktaya bağlanıyor.
tamer_gs' Alıntı: Daha geniş yorum yapabilmek için bahsi geçen kartın ön ve arka yüz fotosunu gönderme imkanınız varmı? Genişletmek için tıkla ... Dün çektim bu resimleri. Bugün işyerinde değilim. Beyaz halka içine alınmış kablo diğer karttaki beyaz halka içine alınmış noktaya bağlanıyor.
tamer_gs Usta Üye Katılım 26 Eyl 2009 Mesajlar 744 Puanları 181 5 Mar 2022 #12 ibrahim_g' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 85512Ekli dosyayı görüntüle 85513Ekli dosyayı görüntüle 85514 Dün çektim bu resimleri. Bugün işyerinde değilim. Beyaz halka içine alınmış kablo diğer karttaki beyaz halka içine alınmış noktaya bağlanıyor. Genişletmek için tıkla ... tamer_gs' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Fikir olması için sistemin çalışma mantığını gösteren diagram.Faydalı olabilir.
ibrahim_g' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 85512Ekli dosyayı görüntüle 85513Ekli dosyayı görüntüle 85514 Dün çektim bu resimleri. Bugün işyerinde değilim. Beyaz halka içine alınmış kablo diğer karttaki beyaz halka içine alınmış noktaya bağlanıyor. Genişletmek için tıkla ... tamer_gs' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Fikir olması için sistemin çalışma mantığını gösteren diagram.Faydalı olabilir.
Under Ground Profesyonel Üye Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 6,236 Puanları 2,556 Yaş 40 5 Mar 2022 #13 tamer_gs' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 85515 Fikir olması için sistemin çalışma mantığını gösteren diagram.Faydalı olabilir. Genişletmek için tıkla ... Çokta birşey yok aslında. Iki role iki transistör bolca direnç ibrahim_g' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 85512Ekli dosyayı görüntüle 85513Ekli dosyayı görüntüle 85514 Dün çektim bu resimleri. Bugün işyerinde değilim. Beyaz halka içine alınmış kablo diğer karttaki beyaz halka içine alınmış noktaya bağlanıyor. Genişletmek için tıkla ... Akım kontrollü güç kaynaginiz varsa düşük akımla ısınma kontrolü yapsanız şahane olur aslında.
tamer_gs' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 85515 Fikir olması için sistemin çalışma mantığını gösteren diagram.Faydalı olabilir. Genişletmek için tıkla ... Çokta birşey yok aslında. Iki role iki transistör bolca direnç ibrahim_g' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 85512Ekli dosyayı görüntüle 85513Ekli dosyayı görüntüle 85514 Dün çektim bu resimleri. Bugün işyerinde değilim. Beyaz halka içine alınmış kablo diğer karttaki beyaz halka içine alınmış noktaya bağlanıyor. Genişletmek için tıkla ... Akım kontrollü güç kaynaginiz varsa düşük akımla ısınma kontrolü yapsanız şahane olur aslında.
tamer_gs Usta Üye Katılım 26 Eyl 2009 Mesajlar 744 Puanları 181 5 Mar 2022 #14 Diagram a göre gerilim bölücü olarak kullanılan Ra Rb ve Rw deki deger kaybı bilebu arıza ya sebebiyet verebilir.
Diagram a göre gerilim bölücü olarak kullanılan Ra Rb ve Rw deki deger kaybı bilebu arıza ya sebebiyet verebilir.
tamer_gs Usta Üye Katılım 26 Eyl 2009 Mesajlar 744 Puanları 181 6 Mar 2022 #15 ibrahim_g' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 85512Ekli dosyayı görüntüle 85513Ekli dosyayı görüntüle 85514 Dün çektim bu resimleri. Bugün işyerinde değilim. Beyaz halka içine alınmış kablo diğer karttaki beyaz halka içine alınmış noktaya bağlanıyor. Genişletmek için tıkla ... ibrahim_g' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 85512Ekli dosyayı görüntüle 85513Ekli dosyayı görüntüle 85514 Dün çektim bu resimleri. Bugün işyerinde değilim. Beyaz halka içine alınmış kablo diğer karttaki beyaz halka içine alınmış noktaya bağlanıyor. Genişletmek için tıkla ... L3-04 parametrelerini kontrol edebilirmisiniz. Ekli dosyalar Screenshot_2022-03-06-22-23-56.png 363.2 KB · Görüntüleme: 13 Screenshot_2022-03-06-22-00-18.png 508 KB · Görüntüleme: 12
ibrahim_g' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 85512Ekli dosyayı görüntüle 85513Ekli dosyayı görüntüle 85514 Dün çektim bu resimleri. Bugün işyerinde değilim. Beyaz halka içine alınmış kablo diğer karttaki beyaz halka içine alınmış noktaya bağlanıyor. Genişletmek için tıkla ... ibrahim_g' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 85512Ekli dosyayı görüntüle 85513Ekli dosyayı görüntüle 85514 Dün çektim bu resimleri. Bugün işyerinde değilim. Beyaz halka içine alınmış kablo diğer karttaki beyaz halka içine alınmış noktaya bağlanıyor. Genişletmek için tıkla ... L3-04 parametrelerini kontrol edebilirmisiniz.
Pey Üye Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 78 Puanları 1 Yaş 36 3 Kas 2022 #16 Çalışan bir sistem olduğunu belirmissiniz. Cihazın içinde bulunan modül kısmı (frenleme mosfeti) muhtemelen bozulmuştur. Sorununuz ya frenleme mosfetinde yada onun sürücü devresindedir. Biraz geç yorum oldu ama belki başkasına yardımı olur
Çalışan bir sistem olduğunu belirmissiniz. Cihazın içinde bulunan modül kısmı (frenleme mosfeti) muhtemelen bozulmuştur. Sorununuz ya frenleme mosfetinde yada onun sürücü devresindedir. Biraz geç yorum oldu ama belki başkasına yardımı olur