Bu konuda daha önce şu açıklamayı yapmıştım . Ülke olarak malesef ekonomik olarak şu an iyi durumda değiliz ve buna bağımlı olarak herkesin gelir seviyesi de düşmüş durumda . Bu noktada herkes kemerlerini sıkma politikası uygulamak zorunda . Tasarruf yapmaya nereden başlayalım . Sigara içmeyelim . Yok onsuz olmaz . Dışarıya yemeğe , kahvaltıya gitmeyelim . Yok itibardan tasarruf olmaz . Foto çekip sosyal medyaya koymak lazım . Tatile gitmeyelim . Sende hepten saçmaladın . O olmazsa hiç olmaz . Eeee peki nereden sıkalım . Eve gelip tamir işlerini yapacak bilimum ustanın yapacağı işi biz yapalım , zaten basit , para vermeye gerek yok , çok da para istiyorlar . Kontrol kalemine , youtube ye girelim , ordan bakarız , biz de yaparız . Köküne kadar sığ ve cahil bir kafa yapısının ulaşacağı nokta budur işte . Dün iki güneş paneli bağlamış ve kendini oldum sanan bir yiğido dan iki hakaret işittim , hala forumda duruyor . Bundan sonra bende ağzımı kendi konularım harici açarsam namerdim . Koyverin yiğitleri , yıkıldıkları yere kadar ....