Abiler bu motoru ben dekopaj dan cıkarttım fakat elekktrik yerlerine 220 volt normal Elektrik verdigimde çalısmıyor bu kondansatorlerin bi yerlere temas etmesi felan mı gerekiyor arastırdım bulamadım bilen birisi yardımcı olursa cok sevirnirim.
Resımlerdeki sıyah parçaları kondansatör olarak tabir edıyorsanız; onlar fırça tabir edilen kömürlerdır.Kollerdekı bakır bıleziğe basmaları gerekirki, siz bırakın bu motoru toplamayı.
Doğru şekilde toplamak için motorun eksik olan parçalarını bulmanız lazım. O komur gibi görünen kısmın bulunduğu parça eksik.
Birde bu motor 220 volt ac motordur. Siz bunu nasıl bir gemide çalıştırmayı hangi güçle çalıştırmayı düşünüyorsunuz? bu motor 220 volt ac şebeke voltajının olmadığı yerlerde çalıştırmak kolay değildir.
Öldüreceksin kendini bir oyuncak için uğraşma Elektrik çok tehlkeli bir iştir bu işten anlayan birini bul arkadaşlarından akrabalarından ondan birşeyler öğrenmeden dokunma!
Bu motor çok yüksek devirde çalışıyor normal de ve bu devirlerde balans cok önemli yani düzgün yataklama olmadan olmaz bu şekilde çalıştıramazsınız. Ayrıca bu motoru su içinde kullanmak faciya davetiye çıkarır... Bilmiyorsanız vazgeçin.