Acil Yardım Motoru Çalıstıramıyorum

akinuman

Üye
Abiler bu motoru ben dekopaj dan cıkarttım fakat elekktrik yerlerine 220 volt normal Elektrik verdigimde çalısmıyor bu kondansatorlerin bi yerlere temas etmesi felan mı gerekiyor arastırdım bulamadım bilen birisi yardımcı olursa cok sevirnirim.

Ekli dosyalar

• 13918887_10208663505259407_39732971_o.jpg
    206 KB · Görüntüleme: 25
  • 13918974_10208663505019401_1575401504_o.jpg
    252.4 KB · Görüntüleme: 26
Resımlerdeki sıyah parçaları kondansatör olarak tabir edıyorsanız; onlar fırça tabir edilen kömürlerdır.Kollerdekı bakır bıleziğe basmaları gerekirki, siz bırakın bu motoru toplamayı.

Bu motorun dış kutusu yok mu?

Bu şekilde zaten çalışmazda emniyetlide değil. Doğru şekilde toplanırsa arızası yoksa çalışır ama riskli.

Evet bu komur fircalar tam olarak nereye temas etmeliler, bunun dis tarafi olucak gemime motor yapmaya calisiyorum bununla

Dogru sekilde nasil toplayabilirim bilen birisi yardim edebilirmi ?

rotorun fırçalarına temas etmeli.

Doğru şekilde toplamak için motorun eksik olan parçalarını bulmanız lazım. O komur gibi görünen kısmın bulunduğu parça eksik.

Birde bu motor 220 volt ac motordur. Siz bunu nasıl bir gemide çalıştırmayı hangi güçle çalıştırmayı düşünüyorsunuz? bu motor 220 volt ac şebeke voltajının olmadığı yerlerde çalıştırmak kolay değildir.

Bu motor çok yüksek devirde çalışıyor normal de ve bu devirlerde balans cok önemli yani düzgün yataklama olmadan olmaz bu şekilde çalıştıramazsınız. Ayrıca bu motoru su içinde kullanmak faciya davetiye çıkarır... Bilmiyorsanız vazgeçin.

Sent from my QUATRO T1461 using KontrolKalemi.Com Mobil mobile app

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…