Acil Yardım Motoru Çalıstıramıyorum

Bu motor çok yüksek devirde çalışıyor normal de ve bu devirlerde balans cok önemli yani düzgün yataklama olmadan olmaz bu şekilde çalıştıramazsınız. Ayrıca bu motoru su içinde kullanmak faciya davetiye çıkarır... Bilmiyorsanız vazgeçin.

Sent from my QUATRO T1461 using KontrolKalemi.Com Mobil mobile app
Barnak basıyorum, VE ekliyorum;

Hadi diyelim bütün risklere rağmen motoru çalıştırdınız.

1. Banyoda küvettemi yüzdüreceksiniz gemiyi?
2. Sağ-sol manevra-dönüş yapmak için ne düşündünüz?
a) Mekanik aksam?
b) Kumanda sistemi? Nasıl olacak
3. Göl veya denizde kullanacaksanız, 220VAC elektrik için
a) Jenaratör
b) Güneş paneli (invertör vs.vs.)
c) Şarjlı pil - akü (invertör vs.vs.) Ne kullanmaya karar verdiniz?
4.
5.
15. Hızını nasıl ayarlayacaksınız?
Eminimm dahada uzayabilir sorular,

Dip not: Abüü çokmu sert oldu özür dileyümmü?

Ya kardes valla bravo hali hazirda yuzdurdugum 2 metrelik bir gemim var fotosunu cekip koyucam. Kisisel tatminden baska ise yarar bir cevap yok. Herkes is guvenligi masteri yapmis forumda gercekten tebrik ediyorum.

Gemiciğin bu ağırlık ve büyüklükteki motora ne diyor (elektrik sorununu hallettiğini varsaysak bile) denge-yalpa vs., daha küçük motor işini görmez miydi? 2. görünmeyen sorun 500g fazla ağırlık taşıyabilecek drone lar bile kayıt altına alındı, 2m bir taşıtın riski daha fazla, ki yakın zamanda sahile yakın denizde yüzen birisi otonun denize girmesiyle altında kalması sonucu vefat etti!!! Bunları tepki için şimşekleri çekmek adına yazmadım sadece öngörülmeyen sonuçları önceden düşünmek ve sorumluluğunu alıp sonuçlarına katlanmak gerek diye yazdım!

Forum istatistikleri

Konular
130,323
Kullanıcılar
453,607
Son üye
furkandeligoz

Yeni konular

Geri