Ahşap ev Projesi

aziret

Üye
Katılım
12 May 2010
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
38
Merhaba arkadaşlar elimde ahşap bir tatil köyü projesi var. Bu projede benden otomasyonlu bir sistem isteniyor. Bu sistemi nasıl çözüme ulaştırabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekürler.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
biraz daha detaylı açıkma yaparsan yardımcı olabilirim proje ne kullanacaksın , hangi sistemle ve yazılımla çalıştıracaksın ve otomasyon sisteminde neleri kontrol edeceksin biraz daha bilgi verirsen fikir sunabiliriz.
 
Hangi sistemi ve yazılımı kullanırsan kullan yangın algılama ve uyarı sistemine dikkat etmelisin. İçeri de sigara içenler olacaktır. Merkezi bir havalandırma sistemi olacaksa yangını hapsetme, oksijeni kesme gibi senaryolar ilave edebilirsin.
 
Kuracağın tatil köyünün içeriği ne olacak, diskosu barı,animasyonu yukarda zaten yazmış arkadaşlar yangın algılama sensörleri daha teferruat çok ısıtma sistemi panelmi elektrikmi doğalgazmı bunlar ayrıntı içerir saygılarımla
 
arkadaşların dediği gibi biraz daha ayrıntılı acıklayabilirseniz daha sağlıklı olur.
Saygılar..
 

Forum istatistikleri

Konular
129,311
Mesajlar
925,194
Kullanıcılar
451,754
Son üye
vedatsever5454

Yeni konular

Geri
Üst