AKÜ VOLTAJI

macracanta

Üye
Katılım
6 Kas 2009
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
37
Herkese iyi günler.
Ben akünün bitmemesi için bir devre yapmak istiyorum.
12 v Akünün voltajı 10 v civarına düştüğü zaman aküye bağlı çalışan elemanların elektriğini otomatik kesmesini istiyorum.
Elinizde buna benzer devre bulunduran yardımcı olursa sevinirim.
Pic ile de olabilir.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Arkadaşlar lütfen bi fikri olan yardım etsin.Şimdi opampları inceliyorum heralde opamplarla yapılabilir ama farklı fikirler de olursa güzel olur
 
Tabiki opamp yada copmaratör ile yapılacaktır. Devre şemasına gelince elimde bu işi yapan devre var ancak ticari bir ürünün parçası olduğundan dolayı malesef paylaşamıyacağım. Ancak Opamp üretici firmaların uygulama notlarını incelerseniz mutlaka örnek uygulamalar bulacaksınız.
 
emin olun ben bunu ticari amaçla kullanmayacağım özelden mesaj atamadım atabilseydim açıklardım.Daha açık bi yardımınız olamaz mı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…