invertere şebeke bağlantısı varsa oradan akünün tam anlamıyla dolmasını sağlayıp denemekte fayda var, bir de ayarlarından akü full değeri 13 numarayı 29.0 volt yapmayı deneyin..
Üst kapaktan sızmış elimi akünün yanına sürttüm elimede geldi ıslaklık iki ucundanda sızmış
Jel akülerde böyle sıvı sızması gelan oluyormu ki bide sabit yani durduğu yerde bu aküler jelmi oda meçhul
türk firması gelstrong demek yazık, anlayan arkadaşlar yorumlasın ama akmaz jel yerine sulu akü satıyorlarmış dedikleri şey bu galiba hafif oluyorlarmış, aküler ağırlık olarak kaç kilo geliyor söylesenize..
garanti ve para iadesi oluyor mu bu şeylerde aradınız mı, son durumu haberdar edin buradan..
türk firması gelstrong demek yazık, anlayan arkadaşlar yorumlasın ama akmaz jel yerine sulu akü satıyorlarmış dedikleri şey bu galiba hafif oluyorlarmış, aküler ağırlık olarak kaç kilo geliyor söylesenize..
garanti ve para iadesi oluyor mu bu şeylerde aradınız mı, son durumu haberdar edin buradan..
Aynen komple kayıbından ziyade ben bu sistedimi civcivleri ısıtmak için kullanıyorum kullandığım yerdede Elektrik yok
Bana dediki elektrik kullanmasanız bile akıllı inverter saatte 25 30 watt elektrik harcar ondan olur voltaj düşümü dedi doğrumu acaba bilgisi olan varmı