Çeto58
Üye
Yani gün ortasında güneşliylen 18 19 amper veriyodu paneller aküyeinvertörden 18 19 amper gördüm ! ?
Yani gün ortasında güneşliylen 18 19 amper veriyodu paneller aküyeinvertörden 18 19 amper gördüm ! ?
Üst kapaktan sızmış elimi akünün yanına sürttüm elimede geldi ıslaklık iki ucundanda sızmışakümü delinmiş
Kardeşim yazdım iade almıyoruz ama garanti kapsamında değerlendireceğiz aküyü yollayın deditürk firması gelstrong demek yazık, anlayan arkadaşlar yorumlasın ama akmaz jel yerine sulu akü satıyorlarmış dedikleri şey bu galiba hafif oluyorlarmış, aküler ağırlık olarak kaç kilo geliyor söylesenize..
garanti ve para iadesi oluyor mu bu şeylerde aradınız mı, son durumu haberdar edin buradan..
Bizde türk malı diye aldık 1650 tl tanesi inşallah olumlu hallederler sorunumu bugün göndereceğim garantiyeGeçmiş olsun ustam bu aküleri geri verin bencede hakkınızı arayın bu nasıl bir ticaret anlayışı
Aynen komple kayıbından ziyade ben bu sistedimi civcivleri ısıtmak için kullanıyorum kullandığım yerdede Elektrik yokaküler gidecek sistemi kapattınız yani komple kayıp..
iade edeceksiniz madem yol üzerinde bir yerde ağırlığını tartar mısınız, okuyanların bu tür aküleri gerçeklerinden ayırmalarına yardımcı olur..
geçmiş olsun, değerlendirsinler bakalım sonuç ne olacak takipteyiz buradan..