Aküden kapasiteme ve çektiğim ampere göre kullanmam gereken saat birbirini tutmuyor

İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
problemin kaynağını bulabildiniz mi? .

Evet hesap,ölçüm hatası
Oda şu şekilde inverterin aküden çektiği amperi dc pensamper metre yerine ac pensamper metre ile yanlış ölçüm yapmış olmam. Ac de çekilen wattı 12v da ampere çevirme formülünü bilmiyor olmam
 

Bu işler o kadar basit değil akü verimi ivertör verimi bunları hesaba katmamış sın.İnvertör lerde ortalama verim % 85 civarıdır.Buda fazladan %15 enerji tüketmesi demektir.Yani sana 100 verirse 115 şebekeden çeker buna akülerinde verimini katarsan verim belki %70 lere düşer.
 
Devreye akü girdimi sistem şebekeden pahalıya geliyor. Maliyeti düşürmek değil elektrik kesintilerinden etkilenmemek için yapılır. Bir de elektrik olmayan yerler için mecburen yapılır. Diğerileri parayı sokağa atmak gibi geliyor bana.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…