ölçtüğünüz değer akünün gerilm değeridir akünuzun kac saat dayanacagi ise size amperaj değerini verir yani amperaji ne kadar yuksek olursa okadar uzun sure calistirir matkabı aku boş ken ve matkabi calistirmaya calisirken gerilimin 14 volttan 3 volt 0 volt ngibi degerlere döşer bostayken 14 volt görünür ama bostur.şarjlı matkap aküsünü om metrenin 20 dc konumuna getiriyorum örneğin 14 v akü ölçüyorum ve bu voltajı 14 gösteriyor ama akü çabuk bitiyor boşta olsa doluda olsa 14 v gösteriyor gücünü nasıl ölçerim yani bana el emeği yapacağım bi ölçü aleti lazım akünün kuvvetini öğrenebileceğim yardımcı olursanız sevinirim.
Opamplı veya 3914 le akü voltmetre yapabilirsin.İste bunu ölçmek için bana bi alet lazim bunu el emeği yapabilirmiyim ornegin lamba yada ledlerle
şarjlı matkap aküsünü om metrenin 20 dc konumuna getiriyorum örneğin 14 v akü ölçüyorum ve bu voltajı 14 gösteriyor ama akü çabuk bitiyor boşta olsa doluda olsa 14 v gösteriyor gücünü nasıl ölçerim yani bana el emeği yapacağım bi ölçü aleti lazım akünün kuvvetini öğrenebileceğim yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?