ben bir soru soracağım eğer mümkünse bana alarko ilsiht 600 kullanımıyla ilgili bilgi lazım
zannetmiyorum türk menşeeli ürünlern tutulacağını aslında bende türk firmalarıyla calışmak isterdim ama malesef teknik destek yazılım ve diğer konularda kalite çok düşük insanlar türk malı deyince biraz uzak duruyor sebebide cin olmadan adam çarpma mantığı biz MARMİTEK firmasının ürünlerini kullanmaktayız ve hiçbir sekilde sorun yasamadık avrupanın en büyük şrketlerinden bir tanesi ve kalite teknik destek olarak sistemli çalışan bir firma diyorsunki kendimiz yapalım o zamanda bir sürü prosüdür engeli çıkıyor karsına yani uğrastığına bile değmez büyük bir bütce ayırman gerekiyor mesela en azından 500.000 dolar ve daha fazlası kimse uğrasmaz bence ama fikrine saygılıyım yapılabilir ama kim yapar ..?Merhaba arkadaşlar. Bu ve bu gibi projelerde kullanılan x10 sistemini bende araştırdım. Şöyle bi baktımda; x10 ile çalışan büütün cihazları yurt dışı kaynaklı. Çoğunlukla cin ithal ediyor. Benim mantığım böyle sistemlerin türkiyede üretilip yerli kaynaklı olması. Kazanan türkiye olsun. Belki bilgi olarak şahıs olarak gerideyiz. Ama kafa kafaya verirsek böle bir sistemi türkiyede imal etmek içten bile değil. belki ilk aşama olarak biraz pahalıya imal edecez ama bunu geliştirip türkiyede yerli sermaye ile yaygınlaştırmak bizim elimizde. Düşünün böle bir sistemi ekonomik seviye olarak sınırlandırmak istenemez. Ben ve benim gibi insanların her zaman yanında olurum. Yeni bir konu açsak, mantık ve teori her kim ne koyarsa; birleştirip bir ürün elde etsek, Bunu yerli sermaye ile yapsak, Ne kadar güzel olur. inanıyorum ki şu anda yapılan ve kullanılan bir çok sistemin daha gelişmişini yapabilecek kapaside deyiz. Benim gibi düşünen insanlar la her zaman çalışmak isterim.
akıllı ew diyoruz ama bunu akıllı kılan özellikler nelerdir yani ewdeki neleri dışardan kontrol edebiliyoruz ve nasıl kontrol sağlanıyo biraz detaylı anlatabilirmisiniz şimdiden teşekkürler