Akıllı Valiz

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,223
Puanları
3,256
Konum
BURSA
D8lEZz.png

ZALWGZ.jpg


İnternet bağlantılı seyahat ürünleri geliştiren New York merkezli teknoloji firması Bluesmart,dünyanın ilk akıllı valizini gelişirdi.

Akıllı telefonunuza yükleyeceğiniz bir uygulama ile kontrol edebileceğiniz akıllı valizi uzaktan kilitleyebileceğiniz gibi,onunla olan bağlantınızı güvendiğiniz kişilerle de paylaşmanız mümkün.

Sahibinden uzaklaştığı zaman otomatik olarak kendini kilitleyen akıllı valiz ile ağırlıkla ilgili endişeler de son buluyor.İçindeki dijital terazi ile valizinizin kaç kilo olduğunu uygulama üzerinden takip edebilirsiniz.

Seyahat esnasında yanınızda bulunan cihazlarınızı şarj edebilmenizi sağlayan süper güçlü dahili bir bataryası olan Bluesmart'ın akıllı telefonunuzu altı kez şarj edecek kapasitesi var.Valizinizi bir yerde unutmanız durumunda ise üzerindeki yakınlık sensörü sayesinde telefonunuz aracılığı ile sizi uyarıyor.

http://bluesmart.myshopify.com/
http://haberkibris.com/dunyanin-ilk-akilli-valizi-2015te-satisa-cikacak-2014-11-04.html

Alıntıdır.Kaynak:

Bilim ve Teknik,Aylık Popüler Bilim Dergisi,Aralık 2014,Yıl 48,Sayı 565,Sayfa 19,Tekno-Yaşam
 
Merhaba.Akıllı telefon dışında (Herkesin en az iyi veya kötü akıllı bir telefona sahip olabildiği de varsayılarak) bu valizin satış fiyatı 265 Ş (Dolar) olacağı (En erken 2015 ağustos ayında) 2. verebildiğim Türkçe linkte de belirtilmiştir.Çok kaliteli bir anakart fiyatından veya kaliteli bir pc ekran kartının fiyatından çok da yüksek değildir bence.Kolay gelsin.Saygılarımla.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,832
Mesajlar
920,848
Kullanıcılar
450,924
Son üye
ayhankarmn

Yeni konular

Geri
Üst