Anormal durum var aslında. Ürünün çift kutup anahtarlama yapması lazımdı.
Ürünün nötr ü anahtarlaması devrede faz dolaşacağı için bir kaçakta sorun çıkarabilir.
@morbeyaz arkadaşım, alternatif akımda kullanım farkı yoktur. (fişi ne türlü prize sokarsan sok cihaz çalışır) düşün adaptörünü her zaman aynı yönde mi prize takıyorsun yada saç kurutma makinesini. DC deki gibi artı - eksi kutup yok çünkü. benim akıllı denilen salak telefonumun şarj aletini takıyorum yavaş şarj ediyor, çıkarıp ters çeviriyorum hızlı şarja geçiyor. adamlar varsayılan olarak hazırlıyorlar sistemi yani en ucuzuna kaçıyorlar, senin prizinde neresi faz neresi nötr nereden bilsinler. hani iki kutuplu anahtar doğrudur ama gider kalemini arttırır. herkes sen ben değil faz nötre göre fişi prize taksın.
Tüm markalar aynı mı acaba? 2 adet daha satın almayı düşünüyorum. Derin dondurucu ve modem. Buzdolabı ve çamaşır makinesi için. Hep detaycı olduğumdan kaynaklanıyor. Bir başkası alır takar. Anahtar fazı mı yoksa nötr mü devreden çıkarmış umrunda olmaz. Zaten beni tanıyanlar hep şunu der. " Sal gitsin. Akışına bırak "
Tüm markalar aynı mı acaba? 2 adet daha satın almayı düşünüyorum. Derin dondurucu ve modem. Buzdolabı ve çamaşır makinesi için. Hep detaycı olduğumdan kaynaklanıyor. Bir başkası alır takar. Anahtar fazı mı yoksa nötr mü devreden çıkarmış umrunda olmaz. Zaten beni tanıyanlar hep şunu der. " Sal gitsin. Akışına bırak "