Kombi çalışınca tv kapanıyor.

Benim fikrimce söyle birşey oluyor. Siz fırın konusunu aynı sorun belirtmişsiniz biraz araştırma yaptım. kombinin ateşlem trafosunda kaynaklanıyor gibi duruyor sorun.Elektrikli çit işi yapıyorum arıza parça değişimi falan .Elektrikli çitlerde de yüksek gerilim oluyor kombilerdeki veya fırınlardaki trafolar benzer ,elektrikli çittin topraklama tattı düzgün çalışmaz veya trafo arızalı ise Elektronik kartına geri Elektrik veriyor kartın üzerinde diyorlar olsa bile yüksek voltaj sınırını aştığı için bir engel olmuyorlar elektronik kartının bağlı olduğu akü veya adaptörü bozuyor. topraklam hatı kopuk veya enerji geçiis düzgün olmadıgında - hattına enerji veriyor boboinin izalasyonu bozulduğunda ise + hattına enerji veriyor.
Kombinin de benzer sorunu olduğunu düşünüyorum ev sahibi ile konuşup toprak hattına bir bakaçağım ve kombici bulmasını istiyeçeğim sorun çözülür ise yazarım.

Unuttum söylemeyi bir ara şimdi gelmiyor belki geliyor bana rastlamadi ara sıra elektrik anahtar ve komitatorden patlamalı ses geliyordu.

Kombide de koruma adına regülatör var .
İlk taşınma zamanı almıştım şantiye elektriği sorunu ?
Şimdi normal kullanıyorum .

Regülatör olmadan da tv ( LG ) yayın gidip geliyordu
Lg tv harici uydu cihazı kullanıyordum

Son düzenleme:

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,770
Kullanıcılar
452,524
Son üye
Sıla şener