Akım korumalı priz kapalı olsada anahtarında hala ışık var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiş varken anahtar açmak ,ark olmaz ,takılan yerler gevşemez tak çıkardan.
ben bu dediğim prizi eski bir 2li prize taktım ve cızzz sesi geldi ve ışığı soldu ve birşey takıncada çalışmadı çıkardım ikiside sorunsuz peki bu cızırtı benim prizime zarar vermişmidir?

ben bu dediğim prizi eski bir 2li prize taktım ve cızzz sesi geldi ve ışığı soldu ve birşey takıncada çalışmadı çıkardım ikiside sorunsuz peki bu cızırtı benim prizime zarar vermişmidir?
Yine gevşeklikten olmuştur arkın sesi,zarar vermemiştir diye düşünüyorum.Bakılmadan kesin karar veremeyiz.

Yine gevşeklikten olmuştur arkın sesi,zarar vermemiştir diye düşünüyorum.Bakılmadan kesin karar veremeyiz.
Normalde benim prizi prize takınca sorun çıkarmıyor ark felan yok acaba diğerindemi var ark?Onu kullanmak zarar verirmi?

İçinden elektrik geçen her malzemenin bir ömrü dayanımı vardır bozulur ,en pahalısı içinde geçerli en ucuzu içinde.Yenileyin içiniz rahat etsin.

Çıkarabilir yakınında bulunan yanıcı malzemeleri tutuşturabilir,haberlerde duyuyoruz elektrik kontağından çıkan yangınları.
benim anlamadığım şu iki prizdede herhangi bir sorun yok cızırtı kıvılcım gevşeklik vs ama benim prizi takınca cızırtı oldu sadece ona acaba gerektiği gücü alamadımı,tam oturmadımı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…