Yazdığınız çoğu yerde geçerli maalesef.Ben bilmiyorum.
Çakma derken sahtesini kadar firmaların farklı ülkeler farklı kullanıcılar için üretimlerini de kast ediyorum.
Babama bile güvenmemeyi öğrenecek kadar çok yaşadım.
bimex ise götürüyorsun kim sattı ulan bu pili bana aktı lan bu makinemin içine etti diyorsunuz size pilin sıfırını veriyorlar az daha çıngar çıkarınca makinenizi ücretsiz bile temizletebilirsiniz@yolgezer74
Paylaşım için teşekkür ederim.
Orijinal olmadığını düşünüyorum bende çünkü ilk defa başıma böyle bir durum geldi bu markada.
Yalnız yol kenarı büfeden satın almadım, Elektronik malzemelerde titizim ki bilemezsinizBimeks'ten satın almıştım bir daha pil satın almayacağım Bimeks'ten.
durduğun kabahat git diyecem de saat olmuş 3
Gittim baktım şimdi fatura diğer evde kalmış, faruraları ayrı ayrı kestirmiştim aksi gibi diğer ürünün faturası burda, pilin faturası diğer evde kaldı sanırım.durduğun kabahat git diyecem de saat olmuş 3
sabahı bekle.
mali da mi ordan aldin?Gittim baktım şimdi fatura diğer evde kalmış, faruraları ayrı ayrı kestirmiştim aksi gibi diğer ürünün faturası burda, pilin faturası diğer evde kaldı sanırım.
Yalnız baktımda 3 ay olmuş, sorun çıkartırlar mı? Faturasıda diğer evde.
Gün içinde sorayım bakalım ne diyecekler.
Sağ olun.
mali da mi ordan aldin?
tum faturalari tooarla gotur. pil bu hemen bitmesi gerekmez ne icinde kullann fare mi
ben de aksine bimex severim vatandan nefret ederim. adamdan oyun pc si istedim 3.5 milyarlık kasa iteledi. sanki nasa roketlerini sabote edeczHocam ben genelde Bimeks'ten alışveriş yapmam, kupon vardı boşa gitmesin diye değerlendirdim.
Evet kablosuz mouse-klavye ve duvar saatleri için kullanıyorum bu pilleri. Allah'tan mousetaki piller fazla akmamış, o resimdeki pil duvar saatinde takılıydı saatin pil yatağı berbat, yeri gelmişken sorayım neyle temizleyim pil yatağını? Kolanyalı mendille silmeyi düşünüyordum, tavsiye varsa iyi olur aslında.
Kablosuz klavye ve mouseu Vatan Computer'den satın almıştım, üstünde gelen aynı marka pil 5-6 yıl dayandı, ne aktı ne bir sorun çıkartmıştı çok memnundum.
Bimeks'e gittim, başta faturasız olmaz molmaz dediler dedim kayıtlar vardır tamam dedi pilleri inceledi ben silmiştim akan yerlerini elime bulaşmasın diye, dedi uğraşmayın biz size açılmış pillerden verelim dedi ,tamam dedim aldım kandırdı mı bilmiyorum? Pilleri ölçtüm 1.59-1.60 civarı iyi sanırım, kullanılmamış gibi fenerlere takıp kullanmışlardır ya da pilli ürünleri büyük ihtimalle ama kabul ettim çünkü servise gidecek gelecek bir daha gitmemek adına kabul ettim yanlış mı yaptım bilmiyorum ama bir daha Bİmeks'ten pil satın almam zaten bu pilleride oradan almazdım ama kupon var diye aldım işte
Teşekkür ederim ilginize, sağ olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?