AKSA JENERATÖR ARIZA KODU 259

zıçi

Üye
Arkadaşlar aksa jeneratör arıza kodu alıyorum arıza kodu 259 acil yardım gerekir

cihazın üzerindeki otomatik start modulu nedir .

[FONT=arial, sans-serif]
[/FONT]jeneratörün arka tarafında ikaz ışıkları ile kod numarası veriyor ışıkları kontrol ederken kırmızı renkte ışık 2 5 9 defalarca yanıyor
önce 2 defa yanıyor
sonrasında 5
sonrasında 9
olmak üzere 259 arıza kodu gösteriyor 259 kodu bu şekilde çözüyorum servisi aradım 259 arıza kodunu söyledim yakıt müşürü olduğunu söylediler bana
fakat yakıt müşürünü değiştirdiğim halde bile yinede aynı arıza kodu ile karşılaşıyorum
gunduz vakti elektirikler kesildi jeneratör ile çalışmaya dewam ettim akşama kadar çalıştı akşam iş bitiminde jeneratörü kapattıktan sonra jeneratöre ANTİFİRiz Ekledim havalar fakat çalıştırmadım bir daha yarın nasıl olsa çalışrırım dedim sabah gelirken elektirkler kesikti çallıştırmaya çalıştım 259 arıza kodu ile karşılaştım sorunum böyle arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim

arıza kodu veren bölüm sistemi sıfırlamaya çalıştığım zaman kırmızı ışık ile arıza kodu veriyor
sistemi sıfırladığım zaman jeneratörü çalıştırmaya aldığım zaman yakıt müşüründen ses geldiği halde yinede çalışmıyor
start ekranında bir işaret oluyordu ama şuan işareti tam hatırlıyamıyorum yarın şirkete gitttiğim zaman anca ozman bakıp yazabilrim defalarca servislere ulaştım fakat kimse yardımcı olamadı bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…