OKLARUN altındaki o siyah kömür gibi parçadan çıkış entegresinden ses alır.Ama aklıma birşey geldi .senin çıkış değil giriş bozuk olabilir.usb nin 4 ucundan iki başını ölçün +5 volt olması lazım.
Öncelikle kart üzerinde yanma,patlama vs gibi bişey var mı ?
Usb bellek başka bir cihazda çalışıyormuydu ? Öğrenciler usb bellek yerine başka bir şey takmış olabilirler mi ? Başka bir şeyden kastım iletken birşey ile kısa devre yaptırmış olabilirler diye söylüyorum. Kart üzerinde herhangi bir sigorta var mı ? Kondansatör ölçümü yaptınız mı yapmadıysanız tavsiye ederim.
Yok hocam. Herşeyi elimden geldiğince ölçüp kontrol ettim. USB girişini yanlış ölçmüşüm @murtiow arkadaş gösterince doğru ölçtüm güç yok. Ama aux ve sd kart girişini kullansamda ses alamıyorum.
Usb bellek başka bir cihazda çalışıyormuydu ? Öğrenciler usb bellek yerine başka bir şey takmış olabilirler mi ? Başka bir şeyden kastım iletken birşey ile kısa devre yaptırmış olabilirler diye söylüyorum. Kart üzerinde herhangi bir sigorta var mı ? Kondansatör ölçümü yaptınız mı yapmadıysanız tavsiye ederim.