Konu Sah svdemir Üye Katılım 7 Şub 2018 Mesajlar 25 Puanları 1 Yaş 35 8 Şub 2018 #21 nuriozcan' Alıntı: Üstad o zaman sana önereceğim şey şu elektronikciye ver. Aksi halde arıza bir ise beş olur. Genişletmek için tıkla ... Malasef öyle bir imkanımız yok hocam.
nuriozcan' Alıntı: Üstad o zaman sana önereceğim şey şu elektronikciye ver. Aksi halde arıza bir ise beş olur. Genişletmek için tıkla ... Malasef öyle bir imkanımız yok hocam.
Konu Sah svdemir Üye Katılım 7 Şub 2018 Mesajlar 25 Puanları 1 Yaş 35 9 Şub 2018 #22 murtiow' Alıntı: mikrofon ile denermisin çalışıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla ... Hocam mikrofonu denedim mikrofonda çalışmıyor. USB ölçtüm güç yok, ayrıca bazı kondansatör değerleri 0 nasıl yapabilirim acaba.
murtiow' Alıntı: mikrofon ile denermisin çalışıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla ... Hocam mikrofonu denedim mikrofonda çalışmıyor. USB ölçtüm güç yok, ayrıca bazı kondansatör değerleri 0 nasıl yapabilirim acaba.
confickerbelasi Profesyonel Üye Katılım 25 Mar 2011 Mesajlar 4,268 Puanları 606 9 Şub 2018 #23 usb,kartlı kısmı iptal edin sadece anfi yapın.
Konu Sah svdemir Üye Katılım 7 Şub 2018 Mesajlar 25 Puanları 1 Yaş 35 9 Şub 2018 #24 confickerbelasi' Alıntı: usb,kartlı kısmı iptal edin sadece anfi yapın. Genişletmek için tıkla ... Üstat nasıl olacak anlamadım?
confickerbelasi' Alıntı: usb,kartlı kısmı iptal edin sadece anfi yapın. Genişletmek için tıkla ... Üstat nasıl olacak anlamadım?
confickerbelasi Profesyonel Üye Katılım 25 Mar 2011 Mesajlar 4,268 Puanları 606 9 Şub 2018 #25 metal ekranlamalı kısmı iptal et...
Konu Sah svdemir Üye Katılım 7 Şub 2018 Mesajlar 25 Puanları 1 Yaş 35 9 Şub 2018 #26 confickerbelasi' Alıntı: metal ekranlamalı kısmı iptal et... Genişletmek için tıkla ... Hocam şu anda aux veya diğer girişleri kullandığımda da ses alamıyorum. Usb kısmı iptal etsem aux filan kullanabilir miyim?
confickerbelasi' Alıntı: metal ekranlamalı kısmı iptal et... Genişletmek için tıkla ... Hocam şu anda aux veya diğer girişleri kullandığımda da ses alamıyorum. Usb kısmı iptal etsem aux filan kullanabilir miyim?
confickerbelasi Profesyonel Üye Katılım 25 Mar 2011 Mesajlar 4,268 Puanları 606 9 Şub 2018 #27 aux çalışır dijital kısmını iptal ediceksin.
Konu Sah svdemir Üye Katılım 7 Şub 2018 Mesajlar 25 Puanları 1 Yaş 35 9 Şub 2018 #28 confickerbelasi' Alıntı: aux çalışır dijital kısmını iptal ediceksin. Genişletmek için tıkla ... Hocam dijital derken, usb soketinin tüm bacaklarının kartla bağlantılı olan kısımlarını mı iptal edicem.
confickerbelasi' Alıntı: aux çalışır dijital kısmını iptal ediceksin. Genişletmek için tıkla ... Hocam dijital derken, usb soketinin tüm bacaklarının kartla bağlantılı olan kısımlarını mı iptal edicem.
confickerbelasi Profesyonel Üye Katılım 25 Mar 2011 Mesajlar 4,268 Puanları 606 9 Şub 2018 #29 o kırmızı ve siyah kablo ne?amfiye odevreden analog ses geliyor ve amfi katında seçim olcak görünen o ki seni aşıyor tv tamircisi yok mu? o yapar.
o kırmızı ve siyah kablo ne?amfiye odevreden analog ses geliyor ve amfi katında seçim olcak görünen o ki seni aşıyor tv tamircisi yok mu? o yapar.
Konu Sah svdemir Üye Katılım 7 Şub 2018 Mesajlar 25 Puanları 1 Yaş 35 9 Şub 2018 #30 confickerbelasi' Alıntı: o kırmızı ve siyah kablo ne?amfiye odevreden analog ses geliyor ve amfi katında seçim olcak görünen o ki seni aşıyor tv tamircisi yok mu? o yapar. Genişletmek için tıkla ... Hocam kırmızı-siyah kablo güç kaynağından (piller) geliyor. Malasef tamirciye gönderme yaptırma imkanımız yok o yüzden uğraşıyorum. Bir de bu cihazın amfisi nerede kartın üzerine entegre mi?
confickerbelasi' Alıntı: o kırmızı ve siyah kablo ne?amfiye odevreden analog ses geliyor ve amfi katında seçim olcak görünen o ki seni aşıyor tv tamircisi yok mu? o yapar. Genişletmek için tıkla ... Hocam kırmızı-siyah kablo güç kaynağından (piller) geliyor. Malasef tamirciye gönderme yaptırma imkanımız yok o yüzden uğraşıyorum. Bir de bu cihazın amfisi nerede kartın üzerine entegre mi?