Akuyle calisan lamba nasil yapilir yardim lutfen !!!!

aküyü şarj etmen için şarj cihazı lazım direk fişe takma
12v led ampüllerde var onlardanda kullanabilirsin şerit led de olur
aküde sıfır alsanda olur çıkma bi akü bulsanda olur

227874278_tn30_0.jpg
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Arkadaşımız kardeşimiz Köyde ve 50₺ yi geçmesin diyor. Bize biraz kendini tanıtsın ne okur , nasıl okur. Bizler de abileri olarak toplanıp kendisine bu seti alalım hediye edelim .Ne dersiniz abileri?
 
Arkadaşımız kardeşimiz Köyde ve 50₺ yi geçmesin diyor. Bize biraz kendini tanıtsın ne okur , nasıl okur. Bizler de abileri olarak toplanıp kendisine bu seti alalım hediye edelim .Ne dersiniz abileri?
Haldun abi çok çok tesekkur ederim Allah razı olsun oncelikle ellerinden operim abi bu güzel düşüncen için gercekten duygulandım yazdiklarinizi okurken,sizin gibi iyi birilerini görmek ve birşeyler yapmaya çalışmanız beni çok etkiledi abi gercekten,üniversite okuyorum tıp fakültesi2.sınıf ta hatayda ,üniversite zulufluhan köyüne kurulmuş bir yer ve elektrik sürekli gidiyor bende okuldan geldiğimde ders çalışmak için elektrikler gitmiş oluyor ve imkanlar dahilimde birşeyler yapip da dersten de geri kalmak istemiyorum o yüzden sordum, ama iyiki sormusum:) yazdiklariniz çok güzel geldi çok saol abi dunyaya bakışımı değiştirdiniz adeta dünyada iyi insanlarda varmış dedim kendi kendime ama çok saol abi imkanim azda olsa var hallederim Allah ne muradın varsa versin yüreği güzel abim Allah razı olsun tekrardan teşekkür ederim söylemen yetti bile abi çok çok saolasin ..
 
Cevap veren tüm herkese de tüm samimiyetimle tesekkur ediyorum çok saolun gercekten
 
Utandırma bizi mehmethakan kardeşim. Hiçbirşey yapmadık ki senin için . Allah yardımcın olsun
 
Kardeş şöyle bir usb den çalışan led lamba ışık şiddeti sana yeterli ise ders çalışmak için, bunu ve bunun beslemesini 7-8 saat sağlayacak resimdeki gibi bir powerbank ı hediye olarak yollamak isterim.
ImageUploadedByKontrolKalemi.Com Mobil1478112173.126471.jpg
ImageUploadedByKontrolKalemi.Com Mobil1478112186.359032.jpg
 
Tuz pili diye bir şey var sayıları arttır seri bağla, sonra bitkilerle de yapabilirsin evde saksı vardır her halde; araştır forumun ana sayfasında vardı hatta!
 

Forum istatistikleri

Konular
129,303
Mesajlar
925,124
Kullanıcılar
451,742
Son üye
cemil dalkıran
Geri
Üst