Alüminyum Sargılı Trafo



Trafo hesapları nasıl yapılır bilir misin ? Sanırım bilmıiyorsun . Her konuda önyargılımısın ? Galiba öyle
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
bır kaynak makınemız vardı en son çöpe attım kurtuldum bakır olsa hurdacıya vercektım kaynak makınesı alacaksanız iki kere düşünmek yetmez uç dört sefer duşunun derım primerde sorun yok segonderde çıkışlar ark yapmaya başladımı kanser gıbı ciğerine kadar işliyor velhasılı beş para etmez kaynak makınesımı bakır sargılıyı koyacaksın dükkânına birazda yüksek amperlı olacak koyduğun yerden evladın çıkarsın tabii mıras kalırsa:Ş)
 
Trafolarda aliminyum kullanılmasının tek sebebi,aliminyumun bakıra göre ucuz olması .Kullanılan aliminyumun bakıra göre aşağı yukarı 4 defa daha hafif olduğundan kilodan da kazanılmaktadır.Dezavantaj olarak aliminyumun öz iletkenliği bakıra göre yüksek olduğundan trafonun ısınma katsayısı minimum ikiye katlanmaktadır.İyi bir suğutma,çok iyi bağlantı yapılırsa aliminyum malzeme ile trafo sarılabilir.Kolay gelsin.
 
Adını vermeyeyim net üzerinden satın aldım, kendi sayfasında da "%100 bakır sargılı" diye ibaresi olmasına karşın Alüminyum çıktı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…