Lent Hocam burada onemli birseyi atlamisim ben,,biraz daha detay verirmisin...? kafam karisti..
simdi yani ben bir epromu programmer ile okudugumda elime gecen bin dosyasi aslinda o dosyanin orjinal hali degil mi ?? sifrelenmis halimi ??? bu yuzden mi Timur hocamin dedigi "assembly" ciktisina ihtiyacim var ?
yani bu hep boyle standart mi yoksa sadece programi yazan kisinin onceden KOD KORUMA secenegi sectigi durumlarda mi boyle ???
Makine dili olduğu için epromdan anlamlı çıkar ama programlayıcıya bağlanınca başka konuda verdiğin örnek gibi karakterler elde edersin.
DUR ELLER YUKARI !! yakalandin ( adminede boyle denmez ki simdi banlanacaz forumda ki hayatim bir kelebegin ki kadar kisa olacak
) Lent hocam hosgorune siginirak latife yapiyorum,,,
demek sen benim winrar konumu okudun,,o zaman hocam dert bende derman sende
o kodlari decompile yapmam lazim,,senin vardir fikrin,,,isin icinde sifre falan olunca valla emin ol konuyu acarken ben bile cekinerek actim yanlis alasilirmiyim diye,,bak hatta niye ugrastigimida soyleyim,,
maalesef bizim Turkce chiptuning yada otomotiv elektronige ile ilgili formumuz yok,,ben aradim hep sahsi firmalar cikiyor,,, hep satalim, satalim derdindeler,,,paylasalim gibi bir telas yok,,,oysa oyle forumlar olsa kac gencimiz takilir, kurtulur,,,valla elin yabancisi 7 den 70 e ugrasiyor,,biz bonzai iciyoruz,,bak benim kac saatim gecti bu forumda,,bu forum olmasa kahvehane cayhane futbol maci muhabbetiyle curuyecekti zaman,,,
otomotiv elektronigini yabanci ingilizce forumlardan takip etmeye calisiyorum,,aslinda ben olsam yasaklardim ama forumda paylasilan her dosya sifreli,,adama soruyorum ya cevap vermiyor yada 2 sene once paylasmis sifreyi unutmus,,yada en son 1 sene once online olmus bir daha yok,,ama o dosya bana acil lazim,,dosyaya uzaktan bak durrr tirnaklarimi kemiriyorum
forum dosya coplugune benzemis,,,database yazik,,,sifreli faydasiz binlerce dosya,,,,
sonra dusundum bu is boyle olmayacak,,bu winrar belasindan nasil kurtulurum dedim,,internette sunulan programlarin hic birinde fayda yok cozemiyor,,,10 sene alir,,,zaten 40 yasimi gecmisim 50 yasinda o dasyayi ne yapacam
ama varya Hocam emin ol eger dusundugum gibiyse sifreyi buldum,,sadece latin karakterlere donusturemiyorum,,, hatta programin menulerini falan degistirmeyide basardim,,gel gor ki sifre sormadan actiramiyorum,,,yada sifreyi latin karakterlere donusturemiyorum,,,