3200 dolar vereceksin ve sana turkiye maliyeti en az bir 3200 daha eklenecek..minimum 6400 etti.. birde burda montajla ugrasacaksın ve minimum 45 gün süre alacak.. sana maşiyeti 8000 doları geçecek... yerli uretimlerden al hiç girme bence... turkiyeden cok daha kalitelisini daha ucuza elde edebilirsin veya sen bu maliyete çok daha iyisini yapabilirsin...çizimlerini yap siteden sana kesim yapacak arkadaslar çıkar.. hani ben de keserim diyecem ama ben şantiyeci olduğum için kendi projelerime bile zorlanıyorum vakit ayırmaya... proje destegi istersen yardım edebilirim
Bana uygun tabiki nereden ve nasıl başlayacağıma dair fikirlerinizi bekliyorum. Bide hassasiyet ve sağlamlık konusunda şüphelerim var. Mesela y ve z eksenlerini taşıyan köprünün sütrüktürü konusunda süpheliyim. Bu konuda hassasiyet yakalamak için ne yapılabilir?Linkteki makinanın aynısını yapabilirsin şekil itibari ile sana uyuyorsa
Mesela montajda yasanacak 1 mm lik bir kayma makinanin hassasiyetini yok edecekmis gibi geliyor, mesela ben yeni makinada 8 kw civarinda bi spindle dusunuyorum 60 kg bi agirlaga sahip. Eksen motorlari vidali miller falan derken o rij8tligi yakalayamayacagim gibi g3liyor cok mu obsesif davraniyorum?Köprü konusunda ki şüphelerin nedir ?
Sent from my GT-N7100 using KontrolKalemi.Com Mobil mobile app
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?