Altarnatörlerin rotor torku çekilen akıma göre değişirmi ?

arkadaşlar gereksiz pğolemik nerede bu işle uğraşan bu işin eğitimini alan yada lisede az bir fizik okuyan bir insana öğretilen ilk şey gücün dönüşümü kanunudur ... burda bazı konularda bazı insanlara yardım etmeye uğraşıyorsunuzki ben samimi söyliyim artık genelden yazmıyorum çünki alakasız biri çıkıyor ortaya bir konu atıyor vede hiç bilgisi olmadığı halde sonra günlerce uğraş dur .
sanki kendimizi ıspatlamaya çok ihtiyacımız var gibi . çokta lazım gibi . kendimizi boş yere yoruyoruz ?
peki kendimizi boş yere yormamızdaki sebep ne ? zamanı neden boşa harcıyoruz . ? hakkatan bilgiye ihtiyacı olan insanın kafasını neden karıştırıyoruz ?
bu konuda yıllardır aynı terane yok 3 voltu 34000 e çıkarıırz şehri besleriz yok geri dönüşüm yaparız kendi kendine çalışır
yok efendim ilk hareketi biz vereceğiz sonra kendi hem üretecek hem aküyü şarjeecek ve benzeri yüzlerce konu geçti . ve biz zaman harcadık anlatmaya ? ha tartışılmaşı yanlışmı elbette değil
dünya arasştırmıyormu ? araştırıyor ve tartışıyor . bilim şüphe ile yaklaşır ve şüphe ile olabilirmi deye bakıyorlar . aradaki fark ne
bizizm gibi mahalle elektirikçileri gibi kahvede çay içerken sohbet eder gibi değil formuleri ile kanunları ile raporları ile vs vs
..
nese yav banane
herkese kolay gelsin

Forum istatistikleri

Konular
129,838
Kullanıcılar
452,667
Son üye
eengmert

Yeni konular

Geri